STIL. Vagoanele sunt amenajate cu bun-gust si eleganta, ca orice local cu pretentii. Clientii care trec pragul restaurantului „pe roti” au la dispozitie un meniu bogat, din care nu lipsesc delicatesele TALENT. Gabi Tiron, maestrul bucatar care este responsabil de toata mancarea ce se serveste in tren, se pricepe si la „sculptatul” pepenilor Speciale. Garniturile de tip „bistro” si „restaurant” sunt decorate in stil rustic Budapesta va deveni pentru doua zile, astazi si maine, „Capitala Nostalgiei”, prin gazduirea unei expozitii dedicate celor mai de seama trenuri din Europa. Evenimentul va fi structurat pe trei sectiuni: „Marele Premiu al Locomotivelor cu Abur”, „Trenurile regale si guvernamentale Europene” si o „Expozite de arta culinara in vagoane-restaurant de exceptie”. La aceasta din urma manifestare va participa si S.C. CFR – GEVARO S.A., filiala a SNTFC „CFR Calatori” S.A., care va expune un vagon-restaurant si un vagon bar-bistro, cu o inedita expozitie de arta culinara. De la reprezentantii Gevaro am aflat ca ambele tipuri de vagoane au fost recent modernizate si circula in compunerea trenurilor Intercity din Romania. Ei spera ca si anul acesta sa aiba succesul repurtat anul trecut, cand traditia romaneasca in decorarea si amenajarea vagoanelor a impresionat juriul din alte tari europene. (A.P.)