Cele mai puternice alimente anticancer. Trebuie să afli asta
Cele mai puternice alimente anticancer. Ceaiul verde
Datorită conţinutului bogat în polifenoli, ceaiul verde inhibă angiogeneza (formarea noilor vase de sânge, esenţiale pentru dezvoltarea tumorilor), facilitând moartea celulelor cancerigene. Alege ceaiul verde japonez, lasă-l la infuzat 10 minute şi consumă-l într-o oră. Dr. Schreiber recomandă 6 ceşti pe zi.
Usturoiul, ceapa, arpagicul verde, prazul
Împiedică formarea vaselor de sânge noi care alimentează celulele cancerigene. Aceste alimente-medicament previn cancerul de prostată, sân, colon, plămâni şi rinichi. Consumă-le în stare crudă în salate.
Cele mai puternice alimente anticancer. Ghimbirul
Ucide celulele canceroase. Doctorii ecomandă să folosirea ghimbirului proaspăt ras peste o salată de legume fierte la abur sau gătite uşor în tigaie sau prepararea unei infuzii.