Chiar dacă a plecat de la Antena 1 și a renunțat la Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu se bucură de mult succes în mediul online acolo unde ține legătura cu urmăritorii lui. Pe lângă faptul că-și împarte cu internauții activitățile lui din viața de zi cu zi, bucătarul prezintă și anumite rețete tocmai bune pentru a fi încercate. Cei care l-au îndrăgit pe micile ecrane sunt curioși de mâncărurile tradiționale pe care Dumitrescu le face la marile sărbători. Spre exemplu, are un truc faimos atunci când vine vorba despre salata bouef.
Florin Dumitrescu a spus adio emisiunii culinare de la Antena 1 și s-a axat pe cariera lui profesională, dar și pe viața personală. A renunțat la Chefi la Cuțite, dar nu și la gătit. Este în continuare activ pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu toți cei care-l urmăresc și le pune la dispoziție informații din viața lui de după show-ul culinar. Pe lângă pasiunile și activitățile pe care le împarte cu fanii lui, Florin Dumitrescu are și anumite trucuri în bucătărie, care ies la iveală după plecarea de la Chefi la Cuțite.
CITEȘTE ȘI: REȚETA DE COZONAC SUPER-PUFOS A LUI FLORIN DUMITRESCU. INGREDIENTUL-MINUNE FOLOSIT DE CELEBRUL CHEF
Spre exemplu, salata bouef făcută de chef Florin Dumitrescu are o aromă aparte, căci bucătarul ține cont de un truc faimos. Mulți sunt curioși să afle care-i secretul, mai ales că Revelionul se apropie cu pași repezi, iar gospodinele pregătesc din nou salată bouef. Cheful a împărțit rețeta cu internauții care-l urmăresc și a mărturisit și care este trucul datorită căruia preparatul iese delicios. Ei bine, secretul lui este amestecarea ingredientelor și ordinea în care este făcut acest proces. Pentru ca salata bouef să fie apetisantă, atunci trebuie ca fiecare legumă să fie amestecată separat cu maioneza. Primele vor fi murăturile, pentru o savoare acrișoară.
Florin Dumitrescu a dezvăluit pentru internauți și rețeta de salată bouef. Lista de ingrediente este cea obișnuită, însă diferența o face modul de preparare. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: