Călin Georgescu și-a obișnuit susținătorii cu discursuri pe rețelele de socializare, multe dintre acestea fiind realizate chiar la el acasă. Ei bine, în filmulețe publicate de politician, internuații au observat un obiect de decor bizar în formă de „farfurie”, cu diferite inscripții pe el. Află, în articol, ce semnificație are atât obiectul, cât și modelul desenat pe el.
Călin Georgescu a reușit să atragă voturile a peste două milioane de români în primul tur al alegerilor prezidențiale. Politicianul a refuzat să primească întrebări de la jurnaliști, însă a ținut mai multe discursuri în mediul online. Internauții au analizat foarte bine cadrul ales de contracandidatul Elenei Lasconi și au observat un obiect ieșit din comun.
Citește și: Ce este și cum ajută naturopatia? Cristela, soția lui Călin Georgescu, face bani frumoși din asta
Încă de la începutul campaniei sale, Călin Georgescu a fost prezent în mediul online. În multe dintre discursurile sale, folosește același cadru, în care apare biblioteca sa plină de cărți, câteva poze de familie și unele obiecte de decor.
În mai multe videoclipuri, internauții au observat o „farfurie” bizară cu anumite inscripții pe ea. Ei bine, aceasta este, de fapt, o grilă pentru cristale și reprezintă o forma geometrică ce facilitează fluxul energetic folosind pietre semiprețioase pentru diverse scopuri precum iubire, vindecare, abundență.
Dacă folosești această formulă, atunci când te conectezi cu tărâmul mineral se creează un câmp de putere unificat, în care gândurile și dorințele se manifestă, potrivit informațiilor de pe site-ul de specialitate Stonemania.ro.
De asemenea, modelul desenat pe obiectul de decor este și el unul plin de simbolistică, reprezentând Floarea Vieții, considerată un simbol al creației. Fiecare cerc al simbolului reprezintă o unitate de viață, iar suprapunerea lor sugerează că toate elementele universului sunt interconectate. Acesta principiu a fost promovat de mai multe ori de Călin Georgescu și de soția sa, Cristela.
„Floarea vieții este un simbol frumos și străvechi care a fost reprezentat în multe culturi de-a lungul timpului. Se găsește în opere de artă, structuri religioase și manuscrise egiptene, hinduse, creștine, budiste, musulmane și iudaice”, a explicat un vindecător și autor al unei cărți de specialitate pentru Mindbodygreen.com.
Picturile, gravurile și sculpturile care au avut la bază acest desen au fost utilizate pentru a decora temple, manuscrise și alte obiecte de cult. Cele mai vechi reprezentări cu Floarea Vieții datează încă din Egiptul Antic. Simbolul este inscripționat pe pereții templului din Abydos.