Nu mai este un secret faptul că Dani Oțil a devenit partener de afaceri cu soacra lui. Mama Gabrielei Prisăcariu este angajată la restaurantul din București al prezentatorului TV. În spațiul public au circulat mai multe zvonuri referitoare la ”onorariul” pe care aceasta îl primește de la ginerele său. Ca să pună capăt speculațiilor, Dani Oțil a luat atitudine și a ținut să spună cum stau, de fapt, lucrurile.
Dani Oțil și mama soției sale formează o echipă puternică și la locul de muncă. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a angajat-o pe soacra lui la restaurantul din Capitală. Mai mult decât atât, în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, soțul Gabrielei Prisăcariu a mărturisit că soacra lui ”îi este aproape șefă”.
(VEZI ȘI:NU E O GLUMĂ! CÂȚI LEI COSTĂ O SIMPLĂ SUPĂ ÎN RESTAURANTUL LUI DANI OȚIL DIN BUCUREȘTI)
“Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară. El i-a spus, apoi, soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil. Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (n.red. la restaurant), e aproape șefa mea!”.
În spațiul public au apărut mai multe speculații referitoare la salariul pe care mama Gabrielei Prisăcariu îl primește de la Dani Oțil. Potrivit acestora, ea ar primi 3.000 de euro salariu pe lună. Ca să pună capăt zvonurilor, Dani Oțil a luat atitudine și a ținut să spună cum stau, de fapt, lucrurile:
„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite, ca să zic așa (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a spus Dani Oțil în emisiune.
La restaurantul său din Capitală, din zona Cartierul Francez, mama soției sale lucrează pe o poziție de conducere. Aceasta se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia și este atentă la tot ce se întâmplă în local.
Sursa foto: Arhiva CANCAN