George și Florin Borșaru sunt doi frați care au dorit să își expună talentul culinar în show-ul Chefi la Cuțite de la Antena 1. În acest sezon, frații au venit să îi impresioneze pe cei 3 jurați ai emisiunii culinare, aspect pe care l-au și reușit. De altfel, concurenții sunt și parteneri de afaceri. Dețin un restaurant în Capitală! Iată mai jos, în articol, detaliile.
George (32 de ani) și Florin (26 de ani) sunt doi frați care s-au înscris la Chefi la Cuțite, pentru a-și expune talentul gastronomic. Cei doi frați Borșaru au reușit să îi impresioneze pe cei 3 jurați de Antena 1 și, în cele din urmă, au reușit să ajungă în echipe diferite. Inițial, Florin Borșaru a fost componentă a echipei lui Florin Dumitrescu, însă până în momentul în care a fost eliminat la individuale. Atunci, Sorin Bontea a utilizat o amuletă și l-a luat pe fratele lui George în echipa lui.
De altfel, cei doi frați Borșaru au o afacere în familie. Este vorba despre un restaurant din București și pe care concurenții l-au menționat, în timpul preselecțiilor. Atunci, George Borșaru a mărturisit că brânza reprezintă unul dintre alimentele de top utilizate în bucătăria localului.
„Mă numesc George Borșaru, am 32 de ani, locuiesc momentan în București, venim din Constanța și împreună cu frati-miu administrez un restaurant. Noi lucrăm cu foarte multă brânză, iubim brânza. E foarte mișto să ai un business în familie, dar e important să știi când e familie și când e business. Ce se întâmplă în bucătărie, râmâne în bucătărie. Chestia asta e insuflată de la maică-mea. De acolo a plecat toată nebunia”, a spus fratele mai mare în preselecții.
Pe de altă parte, Florin Borșaru, în vârstă de 26 de ani, susține că fratele lui este mai creativ în bucătărie, față de el, care preferă să vină cu „partea experimentală”. De altfel, în perioada preselecțiilor, concurentul mărturisea că i s-ar părea foarte interesant să concureze împotriva fratelui său, în condițiile în care ar fi ajuns în echipe diferite.
„Numele meu este Florin Borșaru, am 26 de ani, sunt antreprenor. Frati-miu e mai creativ și pune mai mult gust în partea de tradițional. Eu vin în urma lui cu partea asta experimentală. În bucătărie nu mai suntem frați, suntem parteneri și asociați. Ar fi interesant dacă am intra amândoi în echipe diferite, ar fi mult mai dur și mai provocator. Ar fi super șmecher”, a spus el, la preselecții.
Cei doi frați au luat afacerea de la zero. Inițial, au deschis un foodtruck cu mac’n’cheese. Clienții se înfruptau din preparate cu brânză și paste, în partea de nord a Bucureștiului. Ulterior, concomitent cu existența foodtruck-ului, frații Borșaru au decis să deschidă un restaurant în inima Capitalei. Apoi, au renunțat la rulotă. În urmă cu doi ani, cei doi frați mărturiseau că își doresc să încheie 2021 cu o cifră de afaceri de 80-90.000 de euro, potrivit zf.ro.