Ce reacție a avut Răzvan Simion după ce s-a aflat cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil
Prezentatorul TV Dani Oțil deține un restaurant în București, în zona Cartierului Francez, pe care l-a deschis în anul 2016.
Localul atrage numeroși clienți, având un meniu diversificat. De exemplu, clientul care își dorește să se înfrupte dintr-o porție de 100 de grame de somon, trebuie să plătească 24 de lei. Iar dacă dorește să mănânce caracatiță, trebuie să plătească 39 de lei / 100 grame.
Iar, pentru cei care doresc să se înfrupte dintr-o supă, în restaurantul lui Dani Oțil, trebuie să știe că există mai multe tipuri din care pot alege. De exemplu, pentru o supă de cocoș de curte cu găluște trebuie să plătești 28 de lei. De asemenea, există și rubrica „Supa zilei”, însă trebuie să vă adresați ospătarului, pentru a afla ce bunătăți pune la dispoziție.
Ce spune Răzvan Simion
Răzvan Simion a făcut o glumă în ediția de astăzi a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce a văzut articolul în care scria prețul unei supe la restaurantul lui Dani Oțil. Prezentatorul TV nu s-a putut abține să nu vorbească despre acest subiect cu colegul său.
Citește și NU ESTE O GLUMĂ! CÂT COSTĂ O PORȚIE DE MOMIȚE DE VIȚEL ÎN RESTAURANTUL LUI DANI OȚIL DIN BUCUREȘTI
Răzvan Simion s-a amuzat în momentul în care a văzut titlul în ziar despre „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil” și a spus un banc.
„Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă! Prețul? – 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul. Păi la prețurile astea! Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil!”, a spus Răzvan Simion.
„Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a răspuns Dani Oțil. Mama Gabrielei Prisăcariu lucrează în restaurantul prezentatorului de la Antena 1.
Sursa foto: Arhiva Cancan