Ce meniu au pregătit Ianis Hagi și Elena Tănase pentru nunta lor. Icre de Manciuria, somon fume, piept de rață și bonus pentru invitați: stație de burgeri! VIDEO
Ianis Hagi și Elena Tănase și-au dorit, de altfel, un meniu cu totul special la nunta lor. „Prințul” și soția lui nu au făcut rabat de la „bunătăți”, așa că invitații se înfruptă din preparate cu totul speciale. Iar în spatele ușilor închise – în bucătărie – se află o mică „armată” de oameni care se ocupă să ofere cele mai bune farfurii. Însă, din ce feluri de mâncare se vor înfrupta sutele de invitați aflați la nunta anului 2024? Cancan.ro a intrat în posesia meniului care stârnește papilele gustative! Bonus pentru invitați: stație de burgeri!
Duminică, 14 iulie 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase au bifat o zi importantă în relația de cuplu: cei doi s-au căsătorit religios. Ceremonia a avut loc la Biserica Sf. Visarion din București. Apoi, după ce preotul le-a oferit binecuvântarea, mirii au pornit, alături de cei dragi, către Domeniul Știrbey, acolo unde are loc petrecerea de nuntă.
Pentru petrecerea de nuntă, mirii au ales decorațiuni cu totul speciale, iar fiecare element a fost aranjat la locul său. Invitații care au venit, rând pe rând, la petrecere au rămas uimiți de modul în care totul a fost pregătit. De altfel, mirii au luat în considerare și un meniu aparte, cu preparate menite să stârnească papilele gustative. Cancan.ro a intrat în posesia meniului-vedetă și, vă atenționăm dragi cititori, conține feluri de mâncare pregătite de o întreagă echipă de bucătari.
Vezi și BOMBĂ LA NUNTA LUI IANIS HAGI! GICĂ POPESCU A AJUNS LA PALATUL ȘTIRBEY FĂRĂ SOȚIA SA!
Ianis Hagi și Elena Tănase au ales un meniu de nuntă special
Ianis Hagi și Elena Tănase și-au dorit un meniu de nuntă premium, cu preparate cu totul speciale. Pentru ca invitaților să li se bucure papilele gustative, proaspeții însurăței au ales să se lase pe mâinile bucătarilor de la Chefi la Cuțite. Astfel, chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu au oferit o atenție deosebită asupra mâncării care este servită invitaților, la nuntă. Aproape o sută de persoane lucrează neîncetat în bucătărie, pentru a servi farfuriile.
Printre preparatele alese de miri se numără file de somon fume, icre de Manciuria sau file de ton. De altfel, invitații se pot înfrupta din foie gras, piept de curcan „panko”, cu sos curry, dar și din piept de rață afumat. De altfel, nu lipsește nici mixul de brânzeturi fine.
Vezi și SIMONA HALEP, CE APARIȚIE! CAMPIOANA NOASTRĂ A AJUNS LA NUNTA LUI IANIS HAGI ALĂTURI DE PĂRINȚII EI
Invitații se pot înfrupta și la stația de burgeri amenajată la nuntă
De altfel, invitaților li se servește file de lup de mare cu spanac sote, sos de lemon butter, capere, orez sălbatic și legume rumenite la cuptor. Se vor delecta și cu un sorbet de lime cu vodcă. Bucătarii au pregătit și un alt preparat la fel de special. Așa că invitații se vor înfrupta din mușchi de vită și pulpă de rață, cremă de cartofi dulci, sparanghel crocant și velvet de păstârnac. La final, mirii vor tăia tortul aniversar! Totodată, mirii s-au gândit să îi surprindă pe invitați și cu „food stations”. Printre acestea se numără stația de burgeri, sushi, dar și înghețată.
„Facem un sos barbeque pentru stația de burgeri pentru că vom avea și o stație de burgeri care va fi după ce vom servi toate preparatele. Va fi o stație de burgeri foarte frumoasă afară. Vor da foc la grătar, o să fie minunat. (…) Dacă observați, există câte o zonă pentru fiecare, fiecare face câte o parte pentru că meniul este atât de premium încât necesită maximă atenție”, spunea chef Orlando Zaharia, conform a1.ro.
This browser does not support the video element.