Ce meniu au pregătit Ianis Hagi și Elena Tănase pentru nunta lor: ”Este atât de premium încât necesită maximă atenție”
Au rămas mai puțin de 24 de ore până când Ianis Hagi și Elena Tănase vor păși în fața altarului. Cei doi îndrăgostiți au pus la punct toate detaliile pentru nunta care va avea loc duminică, 14 iulie 2024, chiar în ziua în care se va transmite finala EURO 2024. Va fi o zi cu adevărat specială pentru cuplu, iar la marele eveniment vor sosi și personalități din showbiz. Printre elementele-vedetă din ziua cea mare se află și meniul. Invitații și, evident, mirii se vor delecta cu preparate speciale!
Fericirea este mare pentru Ianis Hagi și Elena Tănase, tânăra care i-a furat inima fotbalistului. Cei doi vor păși duminică, 14 iulie 2024, în fața altarului. Vor spune „Da!” în fața lui Dumnezeu, apoi se vor distra până în zori, alături de invitați. Pentru marele eveniment, toate pregătirile sunt la „linie”: fiecare element își găsește perfect locul, iar nunta va fi, cu adevărat, un moment pe care mirii nu îl vor uita vreodată. Pentru acest eveniment, mirii au luat un considerare un meniu cu totul special, care să bucure papilele gustative ale invitaților. Nunta are loc la Palatul Știrbey.
Meniu special la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase: ce spun experții din domeniul culinar?
La nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase vor fi peste 500 de invitați. De altfel, meniul care va fi servit acestora este, cu totul, special. Experții în domeniul gastronomic au oferit câteva detalii legate de felurile de mâncare ce vor fi servite invitaților. De pildă, chef Orlando Zaharia a explicat că cei prezenți la eveniment se vor putea bucura și de o stație de burgeri. Burgerii vor fi serviți cu un sos barbeque pregătit special de echipa de profesioniști. De altfel, chef Ștefan Popescu a precizat că se va servi, printre altele, biban fără oase, crestat și marinat cu răzătură de lime, portocală, ulei de măsline, sare și piper.
„Facem un sos barbeque pentru stația de burgeri pentru că vom avea și o stație de burgeri care va fi după ce vom servi toate preparatele. Va fi o stație de burgeri foarte frumoasă afară. Vor da foc la grătar, o să fie minunat. (…) Dacă observați, există câte o zonă pentru fiecare, fiecare face câte o parte pentru că meniul este atât de premium încât necesită maximă atenție”, a spus chef Orlando Zaharia, arată a1.ro.
Sursă foto: Instagram