Ce meniu au ales Andreea Bălan și George Burcea pentru petrecerea de nuntă și botezul Clarei
Andreea Bălan și George Burcea se vor căsători curând! Cununia religioasă, petrecerea și botezul mezinei vor fi pe 15 septembrie. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile și au ales și meniul cu care își vor delecta invitații la petrecerea de nuntă.
Andreea Bălan este în febra pregătirilor! Pe 15 septembrie, artista și George Burcea vor face cununia religioasă și o vor creștina pe micuța Clara Maria. Cei doi au ales deja locația, tematica, candy bar-ul, iar evenimentul se va numi ”Nuntă și botez în paradis”. (CITEȘTE ȘI: AU REDESCOPERIT REȚETA SUCCESULUI! ANDREEA ANTONESCU ȘI ANDREEA BĂLAN CÂȘTIGĂ MAI BINE ÎMPREUNĂ, DECÂT SEPARAT)
Meniul ales de Andreea si George include atât preparate tradiționale românești, reinterpretate într-un stil propriu, cât și preparate cu influențe din gastronomia italiană, spaniolă sau franceză. Somon în crustă de parmezan și pâine, risotto cu reducție de busuioc proaspat, calamar cubetat și roșii confiate, sfere moleculare din brânză gorgonzola si pulbere de prosecco sau guacamole cu scalie crocanta din prosciutto, sunt doar câteva dintre bunătățile alese de Andreea Bălan și soțul ei pentru marele eveniment.
Ei bine, Andreea Bălan a dezvăluit și cum vor arăta rochiile pe care le-a ales pentru marele eveniment.
”Voi avea trei rochii. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză”, a mărturisit Andreea Bălan pentru Viva.