Ce face noul „sot” al lui Teo atunci cand crede ca nu il vede nimeni! Paparazzii au fost pe faza si au filmat tot!

De: Cancan
Publicat: 08/06/2014 | 00:57
Antonio Passarelli studiaza in fuga sortimentele de maioneza

Fara doar si poate, lui Teo Trandafir ii plac barbatii independenti, care pot duce greul unei case si fara ajutorul unei femei. Colegul ei de emisiune, chef Antonio Passarelli, este cea mai buna dovada a gusturilor pe care vedeta le are in materie de barbati. Cei doi s-au tachinat reciproc pe tema unei potentiale casatorii si, mai in gluma, mai in serios si-au facut promisiunea unei vieti viitoare in comun. “Lumea deja ne-a cuplat pe Facebook. Spune ca ne sta bine impreuna, ne ureaza “casa de piatra” si toate cele”, a spus, de curand, Antonio Passarelli in emisiunea prezentata de Teo.

“Foarte subtila cererea. Cererea in casatorie, la ea ma refer. Nu te mai sfii, raspunsul este oricum DA”, a fost replica lui Teo, in timp ce-si privea cu drag colegul. Simpatia pe care o nutreste fata de colegul ei este justificata. Antonio Passarelli nu este doar priceput in bucatarie, ci si un barbat pe picioarele lui, la care ar visa multe femei.

Antonio Passarelli studiaza in fuga sortimentele de maioneza

“Sotul” lui Teo a fost surprins de paparazzii CANCAN.ro in timp ce facea cumparaturile la un hypermarket. Greu de spus daca cea care l-a trimis la magazin a fost Teo sau initiativa i-a apartinut, cert e ca s-a dovedit eficient, indeplinindu-si cu brio sarcina.

„Sotul” lui Teo arunca in cos o bricheta de aragaz

 

Nu pierde vremea prin magazine
Passarelli nu a pierdut prea mult timp, dovada ca este genul de barbat care stie exact ce vrea. Are in cap lista de cumparaturi, iar cand nu este prea sigur asupra unui produs, se hotaraste repede. Mai intai, Passarelli s-a oprit la rafturile cu maioneza. Nu a zabovit mai mult de cateva minute. Parea indecis, a luat initial din raft un borcan, l-a studiat putin, apoi s-a razgandit, alegand un altul.

Chef Antonio Passarelli cumpara si o caserola cu rucola

Repede, repede, s-a dus sa cumpere o bricheta de aragaz. A fost mai iute ca la raftul cu maioneaza, a aruncat-o din mers in cos si s-a dus sa ia rucola si paine. La raionul de produse de panificatie, a parut un pic mai descumpanit, dar si-a revenit rapid.

La raionul cu produse de panificatie, Passarelli sta un pic in cumpana

In final, pleaca spre casa cu doua baghete

A luat doua baghete, le-a pus in cos si si-a vazut mai departe de cumparaturi. A inhatat in fuga un bax de hartie igenica si unul de servetele, le-a platit pe toate la casa, apoi a iesit pe usa hypermarketului si dus a fost.

Plateste pe graba cumparaturile, asa cum le-a si facut

Cu punga de cumparaturi si baxul de hartie igenica in mana, pleaca de la hypermarket

 

A venit in Romania in anul 1990
Antonio Passarelli s-a nascut in Calabria, dar la 17 ani a plecat la Roma. Tot atunci si-a inceput activitatea in bucatarie. S-a angajat la un restaurant deoarece avea nevoie de bani pentru a-si plati si a urma studiile de psihologie de la Universitatea Sapienza, din Roma. In Romania, a venit in 1990. S-a indragostit de Timisoara si a ramas aici, iar un an mai tarziu si-a deschis in orasul de pe Bega primul restaurant cu specific italienesc din Romania.
Claudia Voicu

 

 

CITESTE SI:

Antonio Passarelli, bucatarul de la „Danutz SRL”, renunta la boneta pentru folclorul romanesc!

Teo Trandafir, cu ochii in lacrimi! De ce a plans prezentatoarea TV 3 ore incontinuu azi-noapte

This browser does not support the video element.