Românii dau iama în magazine pentru cumpărăturile necesare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cozonacii sunt printre delicatesele ce vor fi puse pe masa de Crăciun și de Revelion, iar multe gospodine se gândesc să cumpere direct de la sursă. Cât a ajuns să coste un cozonac plin de ciocolată și bine însiropat?
Cozonacii sunt nelipsiți de pe mesele românilor mai ales atunci când vine vorba despre sărbătorile de iarnă. Multe gospodine îl fac de la zero, altele preferă să-l cumpere, proaspăt și cald direct pentru ziua de Crăciun. Choco Muse se numără printre delicatesele care le fac cu ochiul multora. Acest produs este vândut de Cătălin Scărlătescu și este un adevărat deliciu. Nu are un preț uriaș, ci unul accesibil pentru buzunarele multora. Tocmai de asta, mulți sunt cei care se îngrămădesc să cumpere acest cozonac, pentru că este plin de ciocolată și însiropat cu vinars.
Pe site-ul cu bunătăți al lui Scărlătescu, acest cozonac este vândut la prețul de 143 de lei. Produsul a început să fie livrat începând cu data de 5 decembrie, chiar înainte de Sfântul Nicolae. Are un kilogram, iar printre ingredientele de pe listă se numără și făina, laptele, ouă, extract de vanilie, arome, nucă proaspătă, pulbere de cacao Barry Callebaut, vinars, drojdie proaspătă, zahăr și sare.
CITEȘTE ȘI: NU E O EROARE! CU CÂȚI LEI SE VINDE UN COZONAC ÎN SUPERMARKETURILE CARREFOUR DIN ROMÂNIA: „S-A RUPT PREȚUL”
Cei care-l prepară, apoi îl pun la vânzare au și o reclamă foarte bună: fără coloranți, fără conservanți. Adică, toate ingredientele sunt bune și nu reprezintă un pericol pentru sănătatea cuiva. Cozonacul este bogat în umplutură și bine însiropat cu vinars.
Ingredientele sunt foarte bine alese și de calitate, așa cum anunță producătorii. „Folosim ouă proaspete, lapte gras, unt belgian 80% grăsime, pulbere de cacao belgiană Barry Callebaut, nucă proaspătă și arome atent selecționate”, se arată în reclama făcută, pe site-ul de specialitate al fostului jurat de la Chefi la Cuțite.
CITEȘTE ȘI: CÂȚI LEI COSTĂ SĂ COMANZI O OALĂ DE SARMALE, DE LA CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. SUNT GĂTITE DUPĂ REȚETA UNICĂ A FOSTULUI CHEF DE LA ANTENA 1
Acest cozonac este gata de copt după aproximativ 13 ore de muncă, fiind gata să fie așezat pe masa de sărbători după încă 12 ore. Toate comenzile se plasează cu minim 24 de ore înainte, iar decorarea lor diferă de la un preparat la altul.