Ce conțin brânzeturile și lactatele vegetale, de fapt. Mihaela Bilic trage un semnal de alarmă: ”Deschideți ochii!”
Cu siguranță nu știai asta despre produsele vegetale! Ce se află, de fapt, în compoziția brânzeturilor și lactatelor vegetale. Mihaela Bilic trage un semnal de alarmă.
Ce anume găsim în brânzeturi și lactatele vegetale? Mihaela Bilic le atrage atenția tuturor românilor! Medicul le sugerează să fie atenți și să excludă anumite produse din coșul de cumpărături în timpul postului.
Nutriționistul îi îndeamnă pe oameni să fie vigilenți în momentul achiziționării acestor alimente.
Medicul argumentează că aceste alimente nu ar trebui să fie incluse în rutina zilnică de alimentație, nici măcar în timpul posturilor religioase de-a lungul anului. Medicul respectat adaugă că acestea prezintă un pericol pentru sănătatea organismului uman.
În realitate, smântâna vegetală este obținută din grăsimi vegetale, similare margarinei, extrem de dăunătoare pentru sănătate. Componentele din aceste alimente vegetale nu sunt recomandate pentru o funcționare optimă a organismului.
„Dacă tot e smântână, atunci e musai să NU fie vegetală! Văd din ce în ce mai des pe lista de ingrediente a diferitelor produse sau pe meniurile restaurantelor această struțo-cămilă numită elegant «smântână vegetală».
Inițial, am crezut că e consecința noului trend de alimentație vegetariană în care țoată lumea fie ține post, fie are intoleranță la lactoză, deci nu mănâncă lapte. Nu, nu este mai sănătos să mănânci smântână, brânză și unt din vegetale, este doar foarte ieftin.
Sunt produse de cea mai proastă calitate, bunul vostru simț trebuie să o recunoască: ce să caute grăsimea vegetală în smântână, unt și brânză?!! Cine a pomenit așa ceva?!”, a fost mesajul postat de Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.
Ce se află, de fapt, în compoziția brânzeturilor și lactatelor vegetale
Mihaela Bilic susține că brânzeturile și lactatele vegetale sunt în cea mai mare parte fabricate din margarină. Nutriționistul reputat adaugă că aceste produse seamănă doar cu smântâna sau brânza, dar nu au nicio legătură cu acestea.
Cu toate acestea, nutriționistul nu condamnă în totalitate margarina (care este considerată periculoasă), dar este extrem de deranjată de producătorii care aleg să înfășoare o minciună în aparența sănătății și a atenției față de consumatori.
„Ei bine, eu vă recomand să deschideți ochii și să evitați orice preparat de smântână și brânză pe bază de grăsime vegetală. Când vrei o porție de paste sau o pizza cu sos de brânză, margarina sub orice forma nu are ce caută în ele!”, a mai precizat nutriționistul Mihaela Bilic.