ALIN OPREA, atât de singur în fața dramelor vieții! Fără tată și fără dragostea copiilor
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Altceva Podcast » Ce afacere are tatăl lui Andrei Versace și când a divorțat de mama lui. Nici măcar nu sunt bogați, cum se lăuda pe TikTok. DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE

Ce afacere are tatăl lui Andrei Versace și când a divorțat de mama lui. Nici măcar nu sunt bogați, cum se lăuda pe TikTok. DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE

De: Anca Chihaie 20/07/2024 | 23:40

Moartea lui Andrei Versace, în vârstă de 37 de ani, a surprins pe mulți, fiind învăluită într-o aură de mister. Influencerul a fost găsit decedat în apartamentul său luxos din Capitală, iar în prezent cauzele decesului nu sunt cunoscute. Tânărul era foarte popular pe rețelele sociale, fiind cunoscut drept „Craiul de Dorobanți”. Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, tânărul trăia ca într-un basm, cu mașini scumpe și bani pe toată mâna, dar realitatea era departe de imaginea pe care acesta o promova.

Sâmbătă, 20 iulie, Andrei Versace a fost găsit decedat în locuința sa dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Paznicul clădirii a alertat autoritățile după ce a simțit un miros puternic venind din locuința influencerului. Poliția a ajuns rapid la fața locului și a găsit trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace. CANCAN.RO a prezentat primele imagini din apartament, care era vizibil răvășit. După moartea influencerului, au ieșit la iveală mai multe detalii neștiute despre viața sa plină de opulență.

Pe lângă situația financiară dificilă, au fost dezvăluite și aspecte necunoscute despre viața sa de familie. Deși „Regele fițelor” nu se ferea să se laude cu luxul pe rețelele sociale, adevărul era că banii nu erau atât de mulți pe cât pretindea.

Moartea lui Andrei Versace a adus la lumină o serie de adevăruri dureroase despre viața sa, oferind o perspectivă diferită asupra persoanei care se ascundea în spatele fațadei de lux și opulență.

Citește și: CE INTERLOP DIN ROMÂNIA A ÎNJURAT ANDREI VERSACE ÎN URMĂ CU 10 ZILE: „UN ȚĂRAN CARE SE CREDE MAFIOT”

Cu ce se ocupa tatăl lui Andrei Versace

Moartea tânărului influencer Andrei Pârvan, cunoscut sub numele de Andrei Versace, a scos la iveală detalii interesante despre viața și familia acestuia. În spatele luxului afișat pe rețelele sociale, familia sa ducea o viață mult mai simplă și lipsită de opulență, iar CANCAN.RO vă va detalia exact așa cum stau lucrurile. Așa că, fiți pregătiți pentru informații șocante din viața „Craiului de Dorobanți”.

Andrei Versace nu a ascultat gurile rele și a continuat să își arate bogăția în mediul online. Deși a ținut să le arate oamenilor totul despre viața lui, tânărul nu a dat detalii în legătură cu familia sa.

Afacerea tatălui său, Ion Pârvan, a implicat construcția de blocuri. El a deținut un teren pe Dorobanți, unde s-a asociat cu familia Onoriu. În urma acestei asocieri, a rămas cu un spațiu la parter și un apartament la etaj, pe care l-a vândut ulterior. Spațiul de la parter este în prezent închiriat. Tatăl său a divorțat de mama lui Andrei acum 2-3 ani. Deși nu mai formau un cuplu, părinții lui Andrei rămăseseră oameni normali, fără mari averi.

 

Andrei Versace locuia într-un apartament de lux/ Sursa foto: Facebook 

În ciuda imaginii de lux pe care „Regele fițelor” o promova, familia sa nu era una deosebit de înstărită, iar multe dintre bunurile afișate erau obținute prin alte mijloace decât cele proprii. Moartea sa tragică a lăsat multe întrebări fără răspuns și a dezvăluit o realitate mult diferită de cea prezentată pe rețelele sociale.

Andrei se lăuda adesea cu afacerea sa, prezentând diverse poze legate de aceasta. În realitate, tatăl său a avut o afacere, însă Andrei nu a avut același noroc, el a preferat distracția și viața de lux.

Andrei Versace prezentând dovezile averii lui
Andrei Versace prezentând dovezi despre „afacerea sa”

Mama lui Andrei Versace este devastată de durere

Mama lui Andrei l-a sprijinit mereu financiar, iar moartea acestuia a distrus-o sufletește. Cu toate acestea, femeia i-a mărturisit unei prietene apropiate că Andrei era adesea nemulțumit și că, în sfârșit, și-a găsit liniștea.

Andrei Versace a promovat de-a lungul timpului o imagine de bărbat care are totul sub control, cu mulți bani și căruia nu poți să-i spui nimic, dar toate aceste lucruri nu reflecta realitatea familiei sale. Atât părinții, cât și fratele său, Mihai Pârvan, sunt descriși de surse din anturajul „Craiului de Dorobanți” ca fiind oameni liniștiți și discreți.

„Sunt devastată! Dar măcar și-a găsit el liniștea, fiindcă el era supărat continuu.”, i-a mărturisit mama lui Andrei Versace unei apropiate.

Cine este fratele lui Andrei Versace. Cei doi nu aveau o relație perfectă

Andrei Versace a reușit să atragă atenția și lui Mihai Bendeac, care l-a transformat într-un personaj foarte apreciat în emisiunile sale de comedie. Scenariul era asemănător cu cel din viața reală: un om sărac, fără bani, care se dădea bogat.

În contrast cu Andrei, fratele său, Mihai Pârvan, este un împătimit al sportului și își petrece majoritatea timpului la sala de fitness. Mai mult decât atât, el a început să facă și bani din pasiunea sa. În mediul online, Mihai se descrie ca antrenor personal, iar cei care își doresc să colaboreze cu el îl pot contacta pe rețelele de socializare.

Mihai nu se implica în afaceri controversate și ducea o viață liniștită. Relația dintre frați s-a deteriorat, astfel încât Mihai nu mai vorbise cu Andrei de aproape un an. Andrei obișnuia să se laude cu banii altora și să-și afișeze un stil de viață extravagant, deși familia sa nu dispunea de averi considerabile.

El este Mihai, fratele lui Andrei Versace/ Sursa foto: Facebook

Este binecunoscut faptul că Andrei Versace avea o personalitate vulcanică și că a preferat întotdeauna un stil de viață extravagant și „pe picior mare”. Totuși, se pare că viața luxoasă a ajuns la un sfârșit pentru „Craiul de Dorobanți”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Anca-Maria Chihaie a terminat studiile la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, specializarea Jurnalism, în cadrul Universității de Vest din Timișoara. A făcut practică în presă scrisă, radio și TV și citeste mai mult
Parteneri
Corina Bud arată fenomenal la 44 de ani! Și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie minuscul. Imaginile au înnebunit fanii
Corina Bud arată fenomenal la 44 de ani! Și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Plecare neașteptată din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Și-a dat demisia, iar anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea: „Da, am plecat”
Plecare neașteptată din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Și-a dat demisia, iar anunțul a...
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
„Delir despre viața veșnică” în Rusia. Putin le cere oamenilor de știință să creeze un tratament împotriva îmbătrânirii
„Delir despre viața veșnică” în Rusia. Putin le cere oamenilor de știință să creeze un...
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul actor în timp ce se îndrepta spre aeroport
Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul...
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”
Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în...
Michele Morrone, interviu în premieră la plecarea din România! Cum a fost surprins în drum spre aeroport
Michele Morrone, interviu în premieră la plecarea din România! Cum a fost surprins în drum...
Când este echinocţiul de toamnă în 2024
Când este echinocţiul de toamnă în 2024
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Ce au descoperit cercetătorii studiindu-l pe cel mai PUTERNIC om din lume?
Ce au descoperit cercetătorii studiindu-l pe cel mai PUTERNIC om din lume?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Floarea cu care să nu dormi niciodată în cameră. Îți pune sănătatea în pericol
Floarea cu care să nu dormi niciodată în cameră. Îți pune sănătatea în pericol
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici vacanța dacă ajungi aici
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici...
Se acordă gratuit în România pentru proprietarii de case şi terenuri. Ce acte se depun la Primărie
Se acordă gratuit în România pentru proprietarii de case şi terenuri. Ce acte se depun...
Surpriză! Alina Sorescu, anunţ după trei ani de procese cu Alexandru Ciucu privind divorţul
Surpriză! Alina Sorescu, anunţ după trei ani de procese cu Alexandru Ciucu privind divorţul
Monster Jam Showdown: ce bune ar fi astea prin București!
Monster Jam Showdown: ce bune ar fi astea prin București!
POLITICO: Operaţiunile psihologice secrete ale lui Putin în Europa, dezvăluite de FBI / Germania, considerată vulnerabilă pentru influenţa rusă
POLITICO: Operaţiunile psihologice secrete ale lui Putin în Europa, dezvăluite de FBI / Germania, considerată...
Amenzi între 1.000 si 5.000 de lei sau muncă în folosul comunităţii. Părinții sunt obligați să semneze
Amenzi între 1.000 si 5.000 de lei sau muncă în folosul comunităţii. Părinții sunt obligați...
Obiceiurile alimentare bizare ale lui Nicolae Ceaușescu. Elena uimea cu desertul
Obiceiurile alimentare bizare ale lui Nicolae Ceaușescu. Elena uimea cu desertul
ALIMENTUL din Kaufland România care s-a ieftinit de 4 ori în ultimele 5 luni. Costă doar 2 lei/kg
ALIMENTUL din Kaufland România care s-a ieftinit de 4 ori în ultimele 5 luni. Costă...
Întrebat ce pensie are după recalculare, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut: Mi-e ruşine! Nu am cerut niciodată!
Întrebat ce pensie are după recalculare, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut: Mi-e ruşine!...
Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă la Asia Express: „Au avut o mică greșeală azi”. Ce culoare are totemul
Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă la Asia Express: „Au avut o mică greșeală...
Visul Mariei Constantin, distrus în copilărie: „Profesoara mea m-a forțat să renunț la pian”
Visul Mariei Constantin, distrus în copilărie: „Profesoara mea m-a forțat să renunț la pian”
Ce a cumpărat un bărbat din Piața Obor cu 60 lei. Mii de oameni au reacționat. „Sunt uimit”
Ce a cumpărat un bărbat din Piața Obor cu 60 lei. Mii de oameni au...
Singurele patru zodii protejate de astre până la finalul anului. Norocul le surâde, se vor scălda în bogății
Singurele patru zodii protejate de astre până la finalul anului. Norocul le surâde, se vor...
Bodo de la Proconsul și soția lui, Loredana, s-au mutat la țară. Ce educație le oferă copiilor lor
Bodo de la Proconsul și soția lui, Loredana, s-au mutat la țară. Ce educație le...
×