Potrivit tradiției, Revelionul se sărbătorește cu multă voie bună, dar și numeroase feluri de mâncare pe care românii le savurează alături de prieteni și familie.
De pe masa românilor, în noaptea dintre ani, nu lipsește niciodată celebra și deja tradiționala salată de boeuf, alături de pește, friptură, sarmale, tort, struguri, chiar și ciorbă de afumătură sau orice alt preparat pe care fiecare își dorește să îl deguste de Revelion.
Cum românii sunt inventivi de fel, gospodinele se întrec în ornarea salatelor de boeuf, a torturilor sau a diferitelor platouri, pe care, mai nou, le postează pe rețelele de socializare, ”lăudându-se” cu munca din bucătărie.
Însă, un ieșean a renunțat la ornarea ”tradițională” a salatei și și-a scris pe ea oful său cel mai mare: pandemia de coronavirus. Dar cum românul este inventiv, salata boeuf a arătat fabulos, ornată cu simț de răspundere, chiar dacă nu avea nicio legătură cu sărbătorile de iarnă.
Sursa foto: Facebook