Scandal imens între vecini într-un cartier din Cluj-Napoca! Unii locatari au cerut sprijinul autorităților din cauza unui cocoș. Se pare că niște clujeni și-au luat păsări, printre care și un cocoș, care cântă în fiecare dimineață, la prima oră. Ei bine, acest lucru îi deranjează enorm pe locuitorii cartierului Bulgaria și din această cauză au fost nevoiți să sesizeze polițiștii.
Între locuitorii cartierului Bulgaria din Cluj-Napoca a izbucnit un scandal în toată regula. Totul a început din cauza unui cocoș. Niște locuitori și-au luat păsări, printre care și un cocoș care-i ține-n priză pe toți. Cântă de la prima oră a dimineții și dă trezirea tuturor de la ora 5:00. Ei bine, acest lucru a început să fie deranjant pentru cei care stau în cartierul respectiv.
Mulți sunt cei care s-au revoltat împotriva vecinilor din cauza păsărilor. Au sesizat autoritățile cu privire la acest incident, căci s-au săturat să se trezească zilnic de la prima oră a dimineții din cauza unui cocoș.
„Pe strada Abrudului, la case, este un om care crește găini. Din regulamentul consiliului local este interzisă creșterea animalelor domestice în interiorul municipiului Cluj-Napoca. Este deranjant că au ceva cocoș care începând de dimineață de la 5 cântă periodic la intervale de timp. Vă rog să luați măsurile care se cuvin pentru a rezolva aceasta situație”, se arată în sesizare, stiridecluj.ro
CITEȘTE ȘI: NU ESTE O EROARE! CÂT MERGE DARUL DE NUNTĂ ÎN CLUJ, ACUM, ÎN 2024. CÂȚI BANI TREBUIE SĂ DEA UN CUPLU
Creșterea păsărilor în curțile clujenilor este interzisă printr-o hotărâre a Consiliului Local. Autoritățile au impus mai multe reguli la care locuitorii orașului trebuie să se supună, dacă nu vor să se aleagă cu amenzi dure.
„Art. 3 Este interzisă creșterea animalelor domestice, a păsărilor de curte, precum și a celor de rasă pentru concursuri și expoziții, construirea de adăposturi pentru animale, păsări și alte amenajări (afumători, depozite pentru furaje, rampe de gunoi, grajd, etc) în perimetrul în care sunt amplasate blocuri de locuit, unități sanitare, învățământ, cultură și cult, alte unități publice, zone de agrement și spații verzi. Excepție fac animalele de companie, respectiv câinii și pisicile, dar nu mai mult de două capete”, se arată într-o decizie a Consiliului Local Cluj-Napoca.