Câți lei costă să comanzi acasă, pentru masa de Crăciun, o piftie de porc din restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Publicat: 19/12/2024 | 08:17
Cătălin Scărlătescu, oferte pentru masa de Crăciun/ Sursa foto: chefsuperfood.ro

Sărbătorile se apropie, iar pregătirile pentru masa de Crăciun sunt în toi. Gospodinele s-au apucat deja de preparatele tradiționale. Totuși, unii români vor să scape de acest stres și aleg să comande mâncarea online. Chef Cătălin Scărlătescu a pregătit și el o ofertă pentru sărbătorile de iarnă, iar cei interesați se pot bucura de o gamă variată de bunătăți. Vezi, în articol, prețurile stabilite de juratul de la MasterChef.

Chef Cătălin Scărlătescu pune la dispoziția clienților o varietate de preparate tradiționale pentru masa de Crăciun, precum salată de boeuf, sarmale, piftii, cârnați în untură sau friptură de porc. De asemenea, clienții pot alege și un desert pe măsură – cozonac, biscuiți, chec sau tort.

„Ce ar fi sărbătorile fără aroma preparatelor tradiționale? Pregătite artizanal, din ingrediente proaspete, 100% naturale, gata de livrare în ziua aleasă de tine. Bucură-te de gustul autentic al Crăciunului cu preparate delicioase by Chef Cătălin Scărlătescu.”, se arată pe site-ul chefsuperfood.ro.

Citește și: Unde găsești cel mai ieftin șorici, înainte de Crăciun. 1 kilogram costă doar 50,90 lei

Cât costă o piftie de porc din restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Gospodinele au început deja pregătirile pentru masa de Crăciun. Totuși, unii români aleg să comande preparatele de sărbători pentru a scăpa de această grijă. Chef Cătălin Scărlătescu pune la dispoziția clienților o ofertă cu multe bunătăți.

Într-adevărul, prețurile sunt pe măsura gustului autentic în restaurantul juratului de la MasterChef. Spre exemplu, piftia de porc poate fi comandată în două variante – 500 de grame sau un kilogram. În cazul în care clienții aleg o cantitate mai mare, trebuie să scoată din buzunar 94 de lei, iar pentru 500 de grame 55 de lei.

Piftie de porc by chef Cătălin Scărlătescu/ Sursa foto: chefsuperfood.ro

Pe site-ul online unde pot fi făcute comenzile, se precizează că preparatul este fără coloranți și conservanți. Ingredientele folosite de chef Cătălin Scărlătescu pentru piftiile de porc sunt carne de porc, usturoi, frunze de dafin, piper și supă de legume.

„Piftia de porc este un aperitiv rece pe care îl găsim negreșit pe masa de Crăciun a romanilor. Atent alese, bucățile de carne proaspătă sunt fierte cel puțin 4 ore, la foc mic, în oale speciale și condimentate apoi cu usturoi și foi de dafin pentru a păstra gustul tradițional.”, se arată în descrierea preparatului.

De asemenea, cei interesați să comande preparatele pentru masa de Crăciun de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu trebuie să știe că toate comenzile se plasează cu minim 24 de ore în avans. Livrarea va fi realizată cu flota proprie în București și Ilfov.

Citește și: Cu cât a ajuns să se vândă 1 kg de carne de porc în LIDL, acum, cu o săptămână înainte de Crăciun