Te-ai gândit câți lei costă să comanzi direct la domiciliu o oală cu sarmale din restaurantul patronat de Cătălin Scărlătescu? Acesta reprezintă un preparat consumat îndeosebi în preajma sărbătorilor, iar gospodinele care nu doresc să petreacă timp suplimentar în bucătărie pot comanda mâncarea direct acasă. Însă, cât costă o oală cu 27 de sarmale, de exemplu? Detaliile se regăsesc mai jos, în articol.
Ne aflăm în preajma Paștelui Ortodox, motiv pentru care gospodinele, încă din timp, s-au pregătit pentru a bucura papilele gustative ale celor dragi. Ouăle înroșite, pasca și cozonacul reprezintă „piesele de rezistență” ale momentului. Pe lângă acestea, multe gospodine au ales să pregătească sarmale, salate speciale, ouă umplute sau alte preparate delicioase care să „troneze” pe masa de Paște. Totuși, persoanele care doresc să nu petreacă un timp suplimentar în bucătărie ar putea să opteze o altă variantă, pentru ca Paștele să fie unul reușit. Și anume, să comande diverse preparate, acestea fiind livrate direct acasă. În unele cazuri, prețurile ar putea fi piperate.
De pildă, în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu angajații lucrează la foc automat, pentru a livra la timp toate preparatele comandate. Unul dintre acestea reprezintă sarmalele. Însă, cât scoți din buzunar pentru acest preparat tradițional? De pildă, o oală cu 27 de sarmale costă 127 de lei. Există și o variantă mai mică, și anume o oală cu 13 sarmale, care costă 69 de lei. Dacă se va ține cont de prețurile din alte restaurante, cel pentru oala de sarmale este unul mic.
Potrivit site-ului oficial, preparatul nu are coloranți și conservanți. De asemenea, este pregătit din următoarele ingrediente: carne tocată de porc, orez, sos de roșii, ceapă, foi de dafin, varză murată, sare, piper.
Totodată, Cătălin Scărlătescu nu vinde doar sarmale, ci și alte preparate iubite de mulți dintre români. Printre acestea se numără și cozonacul. Potrivit site-ului, un cozonac are 900 de grame și costă 99 de lei.
Sursă foto: Facebook