Joseph Hadad, în vârstă de 62 de ani, deține mai multe restaurante în București, în zona Ateneului Român. Meniul acestuia este unul diversificat, iar clienții se pot bucura de multe preparate delicioase. Câți lei costă o supă marocană în restaurantul lui Joseph Hadad, faimosul jurat Masterchef de la Pro TV.
Celebrul jurat de la ”MasterChef”, emisiunea care rulează la Pro TV, deține mai multe restaurante în București. Joseph Hadad are vârsta de 62 de ani și este o persoană extrem de pasionată de lumea gastronomiei. Faimosul chef de la ”MasterChef” deține mai multe localuri în Capitală și le pune clienților la dispoziție un meniu diversificat, din care pot alege.
În meniu se regăsește și un fel de mâncare apreciat de multe persoane, și anume ”Harira Soup”. Este vorba despre o supă marocană tradițională cu linte și năut. O astfel de supă costă 22 de lei, potrivit meniului.
Pe de altă parte, dacă dorești pâine proaspătă, plătești între 9 și 14 lei. Iar, dacă dorești o porție de orez iran cu șofran, migdale și stafide, te costă 15 lei. Pentru cei care doresc să servească o porție de cartofi picanți cu lămâie și coriandru, trebuie să scoată din buzunare tot 15 lei. Pentru un desert, un client trebuie să plătească 32 de lei.
Joseph Hadad a rămas văduv în urmă cu aproximativ 13 ani. Soția celebrului chef a fost răpusă de o boală gravă, și anume cancerul la sân, iar moartea femeii iubite i-a schimbat complet viața. Gila avea 42 de ani când a murit, iar, în urma sa, au rămas trei copii orfani de mamă și un soț îndurerat. Îndrăgitul jurat de la Pro TV se consideră vinovat pentru că, fiind ocupat cu munca, nu a mers cu soția lui la medic şi regretă enorm acest aspect. El a cheltuit sume importante în lupta soției sale cu maladia mortală. Acesta a vândut apartamentul, însă, din nefericire, toate eforturile au fost în zadar.
Sursă foto: Facebook