Câți lei costă o porție de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu de la America Express. Chef-ul postului Antena 1 a dat lovitura cu noua lui afacere!
Mai este puțin până la Paște, iar gospodinele deja fac meniul pentru masa de sărbătoare, iar cele care nu vor să își piardă timpul în bucătărie s-au reorientat rapid. Acestea pot alege ca pe masa de Paște să aibă bucate delicioase pregătite chiar de celebrul Chef Cătălin Scărlătescu. Cât costă o porție de sarmale preparată de acesta?
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Celebrul chef este simpatizat de multă lume, iar nu puțini sunt cei care își doresc să guste din preparatele pregătite de aceasta. Acum, curioșii pot avea pe masă bucate făcute de celebrul bucătare, însă costurile sunt unele destul de piperate.
Recent, Cătălin Scărlătescu și-a deschis propriul restaurant, însă pe lângă asta chefu-ul colaborează și cu alte bucătării. Așa că aceia care sunt interesați și vor să aibă pe masă bucate tradiționale gătite de Cătălin Scărlătescu trebuie să știe că bucătarul le pune la dispoziție o porție generoasă de sarmale sau un cozonac pufos și cremos.
Pentru o porție de 13 sarmale pregătite de celebrul chef, cei interesați trebuie să scoată din buzunare 70 de lei. Iar prețul unui cozonac proaspăt scos din cuptor este de 96 de lei.
(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, „PRINS” ÎN PAT CU O COLUMBIANCĂ, LA AMERICA EXPRESS. CUM A REACȚIONAT DOINA CÂND I-A VĂZUT)
Cătălin Scărlătescu, planuri mari
În vara anului trecut, Cătălin Scărlătescu și-a îndeplinit un mare vis și a reușit să își deschidă propriul restaurant. După ce mult timp a lucrat în restaurantele altora, celebrul chef a vrut să își materializeze experiența și iubirea pentru bucătărie cu propriul meniu, în propriul restaurant. Visul și l-a îndeplinit, iar acum are planuri mari de viitor. Restaurantul pe care Cătălin Scărlătescu l-a deschis este prosper, iar celebrul chef se gândește chiar să se extindă și să își transforme businessul într-un lanț de restaurante.
„Nu m-am decis dacă acest prim restaurant va face sau nu parte dintr-un lanț, fie el regional sau mai mare, sau va fi nu doar primul, ci și unicul meu restaurant. Nici asupra acestei decizii nu m-am hotărât încă. Voi mai analiza chestiunea, probabil în următoarele luni, dacă nu cumva chiar ani.
Însă lumea va trebui să știe că acesta este restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Fiindcă de-a lungul timpului mi-am asociat figura și cu alte restaurante sau am gătit acolo și vestea s-a dus repede prin lume. De data asta va fi altfel”, declara Cătălin Scărlătescu.