Câți lei costă o porție de ciorbă pescărească în cherhanaua lui Cătălin Scărlătescu. Juratul de la Chefi la Cuțite a dat lovitura cu preparatul
Cătălin Scărlătescu este renumit datorită gustului deosebit pe care îl dă preparatelor marine. Una dintre atracțiile sezonului este ciorba pescărească, fel de mâncare devenit consacrat pe litoralul românesc. Cât costă o porție de ciorbă în cherhanaua juratului de la Chefi la Cuțite.
În restaurantul său de pe litoralul românesc, mai exact din Vama Veche, Cătălin Scărlătescu face furori în rândul iubitorilor de preparate marine și nu numai. Meniul este conceput pentru toate gusturile, dar cel mai important, pentru toate buzunarele.
Cât costă, de fapt, ciorba pescorească în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu
Chef Scărlătescu ”pune la bătaie” un meniu cu o mulțime de preparate din pește, fie că vorbim de rapane, midii, guvizi sau chiar rechin. De departe, cea mai căutată și apreciată este celebra ciorbă pescărească, iar pentru o porție turiștii vor scoate din buzunar 19 lei. Prețul unei porții de rapane ajunge la 35 de lei, în schimb ce o porție de midii în sos de vin depășește 27 de lei, iar o porție de păstrăv de mare (de 100 de grame) costă 14 lei.
Pentru 200 de grame de guvizi, pescuiți chiar din Marea Neagră, turiștii trebuie să plătească 20 de lei. La capitolul delicatese, o porție de rechin (200 de grame) este 25 de lei.
Datorită prețurilor accesibile, cherhanaua lui Scărlătescu din Vama Veche a avut mare căutare în mini-vacanța de 1 mai. Cei care s-au delectat cu o Cuba Libre au scos din buzunar 25 de lei, sumă cu mult sub prețul pieței. Berea costă 10 lei, iar o cafea 8 lei. Iubitorii de sucuri naturale au la alegere sucuri de vișine, fructe de pădure sau căpșune, iar o cantitate de 400 ml costă doar 10 lei.