S-a dat ”START” unui nou sezon estival la malul Mării Negre. În mini-vacanța de Rusalii mii de turiști au dat năvală în stațiunile de pe litoralul românesc. Iată cât trebuie să scoți din buzunar pentru o ciorbă de perișoare sau de burtă într-un restaurant din Eforie Nord acum, în iunie 2023. La ce trebuie să se aștepte turiștii care ajung în stațiune.
Încă există locuri unde turiștii se pot bucura de preparate culinare delicioase, diverse și la prețuri decente. Un astfel de loc este în Eforie Nord, acolo unde există un restaurant, se poate spune, cu un meniu destul de tradițional și variat, pentru toate buzunarele
Vezi și: DE NECREZUT! CÂȚI LEI COSTĂ O CIORBĂ DE BURTĂ SAU DE PERIȘOARE LA „ÎMPINGE TAVA” ÎN COSTINEȘTI
Așadar, la un restaurant din Eforie Nord turiștii vor scoate din buzunar 15 lei pentru o porție de ciorbă de perișoare și 17 lei pentru o porție de ciorba de burtă. Ciorba de văcuța costă 16 lei, supa de pui 15 lei, la fel ca ciorba de pui a la grec, ciorba de pește costă 16 lei, iar o porție de ciorbă de legume sau fasole costă 11 lei.
Dacă îți dorești o porție de ceafă de porc la grătar, vei avea de scos din buzunar 16 lei, la fel ca și pentru un șnitel de porc, un piept de pui la grătar, frigărui din piept de pui, pulpe de pui dezosatel la grătar, sau o porție de file de porc la grătar. Ca și garnitură, o porție de cartofi prăjiți costă 9 lei, același preț și pentru cartofii țărănești, cartofii natur sau orezul cu legume.
Pentru micul dejun, această terasă din Eforie Nord vine cu o gamă variată de preparate. Astfel, o omletă simplă ajunge să coste doar 10 lei, ochiuri românești cu telemea și mămăligă costă 17 lei, omletă cu cașcaval costă 10 lei, omleta cu telemea 12 lei, omleta cu șuncă și cașcaval costă 12 lei.
Vezi și: CÂT COSTĂ, DE FAPT, SĂ CUMPERI O LUNĂ DE VECHIME ÎN MUNCĂ. ”SE POATE PLĂTI ȘI ÎN RATE”