Câți lei a lăsat Pescobar bacșiș în propriul restaurant din Cluj. Patronul Tavernei Racilor își tratează angajații regește!

Publicat: 18/09/2024 | 19:38
Ce bacșiș a lăsat Pescobar la un restaurant din Cluj. Chelnerul a crezut că nu vede bine/ sursă foto: Instagram

Fiind mai tot timpul plecat pe drumuri, în aceste zile,  Pescobar a poposit în Cluj Napoca, acolo unde a mers la propriul restaurant din oraș. Pentru a-și face simțită prezența, dar și pentru a-și exprima recunoștința – pentru modul de prezentare, calitatea felurilor de mâncare și a serviciilor –  Paul Nicolau le-a oferit ospătarilor săi un bacșiș uriaș. 

Nu mai este un secret faptul că Pescobar aruncă bani în stânga și în dreapta. Fie că este vorba de donații cu multe zerouri, teancuri de bani sub formă de bacșiș, concursuri pe social-media sau pur și simplu situații în care vrea să arate că are cu ce și că poate. Așa s-a întâmplat și de data aceasta – chiar în propriul restaurant Taverna Racilor din Cluj Napoca, unde a răsplătit personalul localului cu un bacșiș generos.n NU RATA: Pescobar a bătut palma cu Ștefan Mandachi! Patronul Tavernei Racilor lansează conceptul pop-up: ”Un experiment istoric!”

Pescobar a lăsat un bacșiș cu multe zerouri la propriul restaurant din Cluj

La propriul restaurant Taverna Racilor din Cluj, Pescobar a făcut consumație în valoare de 600 de lei, iar la final a lăsat un ciubuc generos ospătarului care l-a servit. Mulțumit de cum a fost tratat, dar și de feluri de mâncare pe care le-a savurat, afaceristul a scos din buzunar 700 de lei, bani pe care i-a oferit bacșiș personalului din restaurant.

„Cât este nota de plată? 600? Așa ieftin? Îmi păstrez și eu 100 pentru taxi, că la Cluj e scump, iar ăștia sunt pentru voi. Să-i împarți cu tot personalul prezent, da? Atât s-a putut. Sunt singurul patron de restaurant din România care își plătește nota și să și tips triplu la nota de plată, da? Așa se face. Atât s-a putut! Love”, a spus Pescobar pe Instagram.

Nu este prima dată când Pescobar se filmează în timp ce lasă bacșiș unui ospătar. În urmă cu doar câteva săptămâni, în drum spre tabăra în care a ținut post cu apă timp de 10 de zile, Paul Nicolau a făcut un popas la Hanul Ancuței, județul Neamț, acolo unde s-a omenit cu mai multe feluri de mâncare, de la varză călită cu mămăliguță, cârnați, ciorbă până la clătite cu ciocolată și mere coapte în foitaj. Cu burta plină și cu sufletul împăcat, Pescobar a băgat mâna în buzunar, a scos un teanc de bani și i-a oferit ospătăriței un bacșiș în valoare de 1.300 de lei. – Vezi AICI VIDEO.

”Filmele sunt realitate aici la Hanul Ancuței. Este atât de simplu când păstrezi datinile. Noi ne identificăm cu datinile, așa se creează frumosul, atunci iese sesibilitatea românilor la suprafață. Asta este moștenire ceea ce avem noi aici (n.r. ciorba de urzici). Pentru bucatele acestea minunate, pentru toate bucătăria -un gest simbolic pentru personal. 13 este cifra mea norocoasă. Merită oamenii ăștia să mai fie ”loviți” din când în când cu o surpriză de acest fel”, a spus Pescobar pe Instagram.

This browser does not support the video element.