În urmă cu doar câteva zile, Paul Nicolau, alias Pescobar, anunța faptul că pleacă peste hotare pentru a-și extinde afacerea la nivel internațional. Recent, a postat pe rețelele de socializare imagini direct din Londra, acolo unde, de altfel, dă dovadă de generozitate cu cei din jur.
Paul Nicolau, alias Pescobar, s-a întâlnit cu un român aflat la muncă în Anglia. Afaceristul a oprit pentru a face o fotografie împreună și a încărcat momentul pe rețelele de socializare. Apoi, alături de el a apărut un alt bărbat, din Republica Moldova, care a dorit să imortalizeze momentul. La distanță de câteva secunde, patronul Tavernei Racilor a scos din buzunar bani și i-a oferit celor doi români. Pe fundalul videoclipului se aude cum afaceristul mărturisește că va deschide, în două luni, un restaurant la Londra, chiar în apropiere de locul în care s-a filmat.
Pescobar: Mă urmărești pe Instagram?
Tânărul român: Da, da!
Pescobar: 60. Sunteți doi, rotunjesc în favoarea voastră.
Tânărul moldovean: Eu sunt moldovean din Republica Moldova.
Pescobar: Te cred, nu-mi mai arăta, nu mai contează. Deschid într-o lună, două maxim. Aici, în centru.
Recent, Paul Nicolau a pornit către Londra pentru a vedea câteva locații pentru deschiderea noului restaurant. Pescobar are în plan să își extindă afacerea și în străinătate. După o vacanță în Grecia și revenirea în țară, afaceristul s-a pregătit pentru zborul către Anglia. Odată ajuns la Londra, a trecut la treabă: a căutat locația perfectă pentru extinderea afacerii. În urmă cu mulți ani, bărbatul a lucrat într-un orășel din Estul Angliei. Trăia într-o rulotă, la vârsta de 19 ani, încercând să își câștige existența. A fost angajat la o fermă de flori și a fost spălător de vase. Ulterior, i-a venit ideea de a deschide o afacere. Astfel că, în anul 2015, a pus bazele unei ferme cu raci și, la momentul actual, deține câteva restaurante în România care au câștigat popularitate pentru preparatele gustoase pe care le oferă. AICI sunt mai multe detalii.
„Am început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început aveam un singur angajat şi anume eu. Acum vând anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door, şi am încheiat anul cu 22.000 de colete trimise către clienţi”, a spus Pescobar, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.
Sursă foto & video: Instagram