A început noul sezon Chefi la Cuțite, iar printre concurenții care au pășit pragul platoului s-a numărat și Cătălin Țociu. De la America Express a trecut direct în showul culinar de la Antena 1. A fost o surpriză și pentru Irina Fodor, care l-a văzut după câteva luni de la sfârșitul competiției unde tânărul tătic a participat cu Romică Țociu. Fiul celebrului actor s-a prezentat în fața tuturor cu un preparat delicios și cu dezvăluiri surprinzătoare!
Cătălin Țociu s-a prezentat la Chefi la Cuțite împreună cu familia lui, spre surprinderea tuturor. Irina Fodor s-a bucurat enorm să-l revadă și în showul culinar, nu doar la America Express acolo unde el a participat cu Romică Țociu. Fiul celebrului actor a vrut să vină și în fața chefilor de la Antena 1, pentru că i-a plăcut să gătească de la o vârstă fragedă. Mereu i-a plăcut să stea în bucătărie, căci părinții lui au deținut de-a lungul timpului niște restaurante.
„Chiar îmi place meseria de bucătar, părinții mei au avut restaurante tot timpul. Nu pot să zic că au fost niște afaceri reușite, dar sunt un copil crescut în restaurante, dormeam pe scaune”, a ținut să spună Cătălin Țociu.
Pentru a-i impresiona pe jurați, Cătălin a pregătit un deliciu: un somon în crustă de măsline cu sos sweet chilli! Ce-i drept, i-a surprins pe toți cu alegerea lui de preparat. Are cursuri de bucătar, însă momentan nu lucrează în domeniu.
Concurentul susține că nici în bucătărie n-a avut loc de tatăl său. Mai în glumă, mai în serios, acesta le-a dezvăluit tuturor că Romică Țociu gătește foarte bine.
„Mi-am dorit din tot sufletul să mă fac bucătar, pentru că la noi în casă se gătește non-stop și la noi în casă cine să gătească altcineva dacă nu tata? Atât! Nici acolo n-ai loc de el. Dar el gătește extraordinar de bine. De acolo a pornit pasiunea mea. Am absolvit cursurile de pizzer, am fost ucenic apoi într-o pizzerie și soarta a făcut să ajung la Campionatul Mondial de Pizza de la Rimini, unde m-am bătut cu italieni la ei acasă. Am reușit să iau locul 8 în lume cu o pizza desert. Am făcut cursurile de bucătar, și apoi m-am angajat ucenic, după care am ocupat poziție. În momentul de față nu mai lucrez, dar nu m-am lăsat de gătit”, a mai spus fiul lui Romică Țociu, la Chefi la Cuțite.
Cătălin Țociu visează să aibă un restaurant și speră să ajungă cât mai departe în competiție, la Chefi la Cuțite. La sfârșit, el a primit șansa de a merge în etapa următoare a concursului.
Cât timp a fost plecat la America Express, Cătălin Țociu a slăbit nu mai puțin de 11 kilograme. A avut zile în care nu a mâncat nimic, iar acest lucru s-a văzut pe fizicul său.
„Am avut zile în care nu am mâncat nimic. Am slăbit în jur de 11 kilograme”, a spus acesta, la TV.
Cătălin și Romică Țociu au fost printre preferații publicului de la America Express. Aceștia au făcut senzație în echipa de tată-fiu. Acum, iată că tânărul tătic este pregătit de o nouă aventură televizată.