La 23 de ani, Emil Rengle a cunoscut succesul pe plan internaţional. A devenit rapid un model pentru mulţi tineri şi asta pentru că a fost întotdeauna un tip sincer şi asumat. Acesta a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe emisiuni TV, atât în România cât şi peste hotare.
La 7 ani, Emil Rengle a păsit pentru prima dată într-o sală de dans, însă abia la 11 a descoperit că are o pasiune pentru acest domeniu. Se poate spune că studiile l-au îndrumat şi l-au ajutat să înţeleagă ce îşi doreşte şi asta pentru că a terminat Liceul de Artă din Oradea, a studiat şi chitara, iar acest lucru i-a deschis noi orizonturi.
Ajuns în Bucureşti, Emil şi-a continuat studiile la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, secţia Coregrafie. Şi-a perfecționat tehnicile de dans la renumite școli de coregrafie de peste ocean, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles, acolo a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).
CITEŞTE ŞI: EMIL RENGLE, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE S-A ÎNTORS DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”NU MAI SUNT IMPORTANT PENTRU EI”
El a câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas.
A colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi INNA.
De asemenea, tânărul de 31 de ani a fost câştigător în cel de-al optulea sezon Românii au talent, cu un număr de dans pe tocuri. El este, de altfel, primul dansator din istoria emisiunii care a câştigat marele premiu.
Invitat în cadrul unui podacst, Emil Rengle de la Survivor a făcut o serie de confesiuni emoționante. Dansatorul a povestit că a trecut prin câteva momente care i-au marcat existenţa.
Artistul a susținut faptul că el mereu a fost un copil dornic de atenție și afecțiune. În copilărie, cea mai mare teamă a lui a fost de a nu fi acceptat de cei din jur. Avea un stil vestimentar diferit, foarte colorat, iar discursul lui stârnea deseori discuții. Deși nu le-a creat probleme părinților, la un moment dat, comportamentul lui i-a făcut pe aceștia să-și ridice unele semne de întrebare și au decis să îl ducă la un psihiatru pentru a-l evalua.
„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap. Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal”, a povestit Emil Rengle de la Survivor, în podcastul lui Damian Draghici, acum ceva vreme.
Sursă foto: Instagram