Pe data de 14 noiembrie, Doina Teodoru a împlinit 34 de ani. Pentru a o serba așa cum se cuvine, Cătălin Scărlătescu a dus-o chiar în Santorini. De asemenea, i-a gătit preparatul său preferat. Cu o asemenea tratație, nu este de mirare că reușește să o țină aproape, chiar dacă este cu 18 ani mai tânără decât el.
De ziua sa de naștere, cheful i-a gătit fasole Pesto, alături de un pahar alb de vin, asortat cu un trandafir roșu. Bucuria s-a putut citi pe chipul câștigătoarei iUmor, care l-a luat imediat în brațe și l-a pupat, în semn de mulțumire. Dacă în alte dăți s-a plâns de felul în care îi gătește, acum a reușit să o dea gata.
„Da, mi-a mai gătit chestii care nu mi-au plăcut. Cătălin nu e mereu pe gustul meu. Asta nu înseamnă că nu este un super-chef, că toată lumea care gustă din mâncarea lui e în șpagat. Eu am, într-adevăr, niște gusturi mai trăsnite, mai ciudate, îmi plac combinațiile nebune.
Mănânc tot felul de nebunii, picant cu cacao, tot felul de ciudățenii din astea și el e împotriva acestor ciudățenii. Pot să zic că de multe ori s-a întâmplat să gust (din mâncarea lui Scărlătescu, n.r.) și să nu fie pe gustul meu”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Doina Teodoru pentru Fanatik.
Fostul jurat de la Chefi la cuțite a ales Santoniri, loc considerat a fi magic pentru îndrăgostiți. Alături de una dintre imaginile pe care le găsiți în GALERIA FOTO a acestui articol, i-a spus: „Îți mulțumesc”
De asemenea, Doina Teodoru a avut și un prim gând despre noua sa vârstă:
„34 este deja super duper drăguț cu mine. Sunt pregătită pentru noi aventuri. Mulțumesc! Vă îmbrățișez”
Unde urmează să o mai plimbe Cătălin Scărlătescu? Chiar la Roma!
„Salut, Santorini, următoarea oprire: ROMA”, a spus vedeta care abia a plecat de la Antena 1.