Cât costă un burger la restaurantul al cărui imagine este Cătălin Scărlătescu? De necrezut câţi lei trebuie să scoţi din buzunar
Cât costă un burger la restaurantul al cărui imagine este Cătălin Scărlătescu? Ei bine, prețurile sunt chiar rezonabile.
Cei care vor să guste celebrii burgeri preparați după rețeta lui Cătălin Scărlătescu, o pot face în restraurantul ”Burgeri și Scoici”. Locația se află în Centrul Vechi, pe strada Smârdan, și mulți gurmanzi i-au trecut pragul.
Chef Scărlătescu atrage atenția că cel mai important lucru în prepararea unui burger delicios este amestecul de carne. Acesta ar trebui să conțină 25% grăsime și 75% carne. Ei bine, cel mai ieftin burger preparat după rețeta lui Cătălin Scărlătescu este 17 lei (cu carne de pui), iar cel mai scump ajunge la 26 de lei (cu vită Black Angus). Ambele sunt servite cu cartofi prăjiți. Prețurile sunt destul de rezonabile dacă ar fi să facem o comparație cu alte restaurante din Capitală. (CITEȘTE ȘI: CHEF CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, DEVASTAT DE MOARTEA LUI LIVIU CHIORPEC: “L-AM RUGAT SĂ MAI STEA ÎN VIAȚĂ PÂNĂ MĂ ÎNTORC DIN GRECIA”. CE PLANURI AVEAU ÎMPREUNĂ)
Chef Scărlătescu: ”Bunica mi-a arătat ce înseamnă mâncarea cu gust”
Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. S-a născut, a crescut și a făcut școala la Constanța, și povestește că a fost atras încă de mic de bucătărie. Iar cea care l-a inspirat să aleagă această profesie a fost chiar bunica sa. (VEZI ȘI: CE MĂNÂNCĂ FLORIN DUMITRESCU ȘI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU LA CHEFI FĂRĂ LIMITE DE LA ANTENA1. REȚETELE CARE AU UIMIT GRECIA)
”Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.
La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu.