În timp ce unii oameni aleg să împodobească un brad artificial mai mulți ani la rând, alții își doresc să simtă în casele lor mirosul de brad natural, în combinație cu cel de portocale sau cel de cozonac abia scos din cuptor. Totuși, asta înseamnă un cost suplimentar. Însă, la Dedeman prețurile pornesc de la 40 de lei și diferă, în funcție de înălțime.
A trecut deja prima săptămână din decembrie, însă nu toată lumea a împodobit încă bradul. În timp ce unele persoane sunt nerăbdătoare și fac acest lucru încă din luna noiembrie, altele respecta tradiția și așteaptă până în Ajunul Crăciunului. Așadar, atât supermarketurile, cât și magazinele de bricolaj așteaptă clienții care își doresc să achiziționeze un pom natural. În unele locuri, prețurile sunt accesibile.
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar una dintre cele mai îndrăgite și așteptate tradiții este împodobirea bradului. Magazinele au început deja să scoată pomii naturali la vânzare încă din luna noiembrie. La Dedeman, oferta este variată, iar prețurile sunt destul de accesibile.
Prețurile diferă în funcție de înălțime. Dacă nu vă deranjează să aveți un brad mai mic, puteți să achiziționați unul de 1 – 1.30 m, costul său fiind de doar 40 de lei. Prețul se ridică la 65 de lei dacă alegeți un brad natural, tăiat, Abies Nordmanniana, de 1.40 – 1.70 m.
Alte oferte pe care le puteți găsi la Dedeman sunt următoarele:
În timp ce unii oameni aleg să facă bradul încă de pe acum, alții respectă tradiția și îl împodobesc în Ajunul Crăciunului. Printre ei se numără și Lidia Fecioru. Mai mult, aceasta a povestit că, pe lângă mult iubitul pom, mai este un lucru care îți poate aduce noroc și bună stare.
„Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face pe 24 decembrie. Nu se face înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie.
Floarea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă. Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc.
Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.
Citește și: CÂT COSTĂ UN BRAD NATURAL LA LIDL? PREŢUL DIFERĂ ÎN FUNCŢIE DE ÎNĂLŢIME