Cunoscuta prezentatoare TV, Gabriela Cristea, și-a deschis afacere cu produse din cămara ei. După ce a spus că vinde cozonaci făcuți de ea, acum vedeta a ajuns să vândă zacuscă și dulceață de ardei iuți sau de portocale.
Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online și postează aproape zilnic clipuri cu felurile de mâncare pe care le gătește pentru familia ei. Vedeta are o carieră în televiziune și nu se ferește să fie și „femeie de casă”, având în vedere că are și două fetițe cu soțul ei, Tavi Clonda. Acum, Gabriela și-a deschis și o afacere cu produse făcute chiar de ea în casă.
Prezentatoarea de la Antena Stars și-a deschis un business chiar din cămara ei. Moderatoarea este o bucătăreasă desăvârșită, iar asta o spun chiar fanii ei care o susțin în noua afacere. Gabriela Cristea mai are o afacere cu haine, iar acum s-a gândit să pună în vânzare cozonaci, dar și produse din cămara ei: zacuscă și dulceață de ardei iute și portocale.
Vedeta a povestit despre toate produsele puse la vânzare și a degustat și ea pentru public.
„Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat.
Am prăjit niște pâine pentru a putea să degustăm. Prima dată începem cu zacusca aceea clasică, cu vinete și ardei mulți. Să vă povestesc despre arome. Este sărată exact cât trebuie, are ulei exact cât trebuie, cât să nu rămână deasupra. Zacusca cu fasole stă la loc de cinste. Ce bine miroase! Zacusca cu fasole este rețeta pe care am preluat-o de la soacra mea. În Ardeal se face această zacuscă, iar fasolea în zacuscă face ca aceasta să fie mai păstoasă, mai delicată.
Poate vă gândiți ca fasolea e puțin mai agresivă, dar, din contră. Tot borcanul îmi vine să-l mănânc. Am și ceva pentru friptură. Am un copan de pui, dar merge și la carnea de porc, de berbecuț sau miel. Dulceața de ardei iuți. Este picantă, dar nu foarte, foarte picantă pentru a fi mâncată de orice gurmand, chiar și cel care suportă mai puțin iuțeala. Dulce, aromată, picantă. Pentru că aromele din cămară trebuiau să conțină și ceva dulce, am pregătit dulceața de portocale.
Puteți să o folosiți la prăjituri și este și mai delicată dacă o mâncați cu fois gras. Acesta este felul meu preferat. Sau un pic de pâine prăjită cu unt sau dulceață de portocale.”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.
Pentru cei care sunt fani zacuscă și dulceață trebuie să știe cât costă un borcan făcut în casă de Gabriela Cristea. Un borcan de zacuscă de vinete sau de fasole costă 33,50 lei, iar un borcan de dulceață de ardei iute costă 26,50 lei. Borcanul cu dulceață de portocale poate fi achiziționat la prețul de 28,50 lei.
Vedeta de televiziune și-a deschis un site de unde pot fi achiziționați cozonacii. Gabriela Cristea a pregătit 6 sortimente pentru cei pofticioși.
„Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, scrie pe site-ul Gabrielei Cristea.
Prețurile încep de la 85 de lei pentru cozonacii cu mere, nucă și caramel sărat și pot ajunge până la 140 de lei pentru cel cu fistic. Greutatea unui cozonac ajunge la 900 de grame.