Cât costă o ciorbă în restaurantul din București al lui Nicolai Tand. Câștigătorul Asia Express 2024 a dat lovitura cu bistro-ul lui

Publicat: 29/10/2024 | 07:45

Nicolai Tand nu mai are nevoie de nicio prezentare. Concurentul Asia Express este unul dintre bucătării de renume din România și mulți sunt cei care își doresc să guste din preparatele sale. Ei bine, pofticioșii trebuie să știe că se pot delecta cu preparatele acestuia chiar la ei acasă. Restaurantul chef-ului din București face livrări la domiciliu. Cât costă o ciorbă marca chef Nicolai Tand?

Atunci când vine vorba de arta culinară, Nicolai Tand este un maestru. Celebrul chef este as în bucătăria modernă și îi impresionează pe clienții restaurantului său cu preparate care mai de care mai sofisticate. Însă, bucătarul nu a uitat nici de preparatele românești. Acesta este expert și în ciorbe, iar cei care își doresc să se delecteze cu preparatele sale le pot comanda chiar la ei acasă.

Nicolai Tand gătește cot la cot cu angajații /Foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Cât costă un meniu cu supă, mămăliguță cu brânză și desert la pensiunea lui Nicolai Tand de la Asia Express)

Cât costă o ciorbă în restaurantul lui Nicolai Tand

Așa cum spuneam, Nicolai Tand este cât se poate de priceput în bucătărie, însă din meniul restaurantului său nu lipsesc nici preparatele clasice. De exemplu, cei care sunt fani ciorbă au de unde alege și nici prețurile practicate de acesta nu sunt unele exorbitante, ci se potrivesc pentru toate buzunarele.

Mai exact, pofticioșii trebuie să știe că o ciorbă clasică de legume se vinde la restaurantul lui Nicolai Tand din București cu 21 de lei. De asemenea, o ciorbă de pui cu tăiței de casă costă 22,50 lei, iar o ciorbă de văcuță costă 23,40 de lei. În meniul acestuia se regăsește și ciorba rădăuțeană, iar aceasta costă 23,40 de lei.

Ciorbă de pui cu tăiței, marca Nicolai Tand /Foto: Facebook

Deși a petrecut mulți ani în Franța și acolo a învățat cele mai multe lucruri despre meseria pe care o practică, Nicolai Tand nu a uitat nici de bucătăria românească. Așa că printre preparatele din meniul restaurantului său se mai regăsesc și produse precum: cârnaț de casă la cuptor, pui cu orez și sos de ciuperci, fasole bătută cu cârnaț sau varză călită cu ciolan.

Celebrul chef a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama sa, așa că bucătăria tradițională reprezintă unul dintre punctele sale forte.

„Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc. Am învățat de la colegii mei bucătari cum să gătesc franțuzește, chiar daca eu le pregăteam acasă fasole bătută și sarmale, un deliciu pe care-l mâncau cu nesaț de fiecare dată. De asta cred ca mi-a și plăcut Franța atât de mult. Oamenii se respectă și respectă mâncarea, iar a fi bucătar e o meserie faină, e creație ”, spunea Nicolai Tand.

(VEZI ȘI: Câți copii are acest indonezian de la Asia Express. Când a auzit, Nicolai Tand a rămas cu gura căscată)