Valentin Ștefan Dragnea și miresa lui au ales un meniu de cinci stele pentru invitații lor. Preparatele vor fi gătite de bucătari pricepuți, astfel că invitații se vor delecta cu mâncăruri tradiționale românești, dar și cu unele bucate fine, printre care se numără: somonul afumat, vol-au-vent cu păstrăv afumat, nuci, busuioc și ceapă verde. Tortul mirilor este personalizat. Nu uitați: CANCAN.ro transmite LIVE imagini de la cel mai așteptat eveniment.
Citește și: Ce frumoasă e nora a lui Liviu Dragnea! Cum a fost surprinsă Gina Tătulescu, înainte să ajungă la biserică
Meniul standard de la Palatul Snagov pornește de la 110 euro de personă și poate fi modificat în funcție de preferințele mirilor. Potrivit RTV, meniul de la nunta băiatului șefului social-democrat cuprinde:
Gustarea rece:
File de somon afumat pe blinii cu sos de iaurt și mărar
Vol-au-vent cu păstrăv afumat, nuci, busuioc și ceapă verde
Pate de ficat de pasăre cu aromă de vin de Porto
Terină din piept de curcan cu ficat și ciuperci
Ruladă de cașcaval și brânză cu brunoise de ardei
Caprese – mozzarella, rosii, busuioc proaspăt și ulei de măsline, măsline verzi și negre
Trio de salate cu oțet balsamic
Pește: File de somon cu sos de vin alb și chives, sparanghel înfășurat în bacon de ciuperci pleurotus
Preparat tradițional: Duo de sarmale – în foi de viță cu smântână & în foi de varză cu costiță crocantă și mămăliguță și ardei iute
Mixed grill
Mușchiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și ustoroi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline și lime, servite cu sos quattro formaggi
Cartofi wedges, legume la grătar cu aceto balsamico
Salată asortată de sezon
Tort personalizat
Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este fostă participantă la concursul Miss Universe România. Frumoasa brunetă și Ștefan Dragnea se căsătoresc astăzi, după o poveste de iubire de peste cinci ani.