Cât costă, de fapt, mâncarea gătită de Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite. Juratul de la Antena 1 are un parteneriat cu o firmă de livrări
Sorin Bontea este unul dintre cei mai renumiți chefi din România. De-a lungul timpului, acesta a câștigat simpatia publicului, iar mulți dintre fanii emisiunii Chefi la Cuțite și-ar dori să guste din mâncarea preparată de acesta, iar acum o pot face. Preparatele celebrului bucătar sunt disponibile pentru toată lumea.
Fanii emisiunii Chefi la Cuțite au fost impresionați de preparatele pe care Sorin Bontea le pregătește, așa că mulți dintre aceștia își doresc să încerce mâncarea pregătită de el. Până acum, chef-ul nu și-a deschis un restaurant unde lumea să îi poată încerca mâncarea, însă preparatele gătite de acesta sunt acum disponibile publicului larg, prin intermediul unei platforme de livrări. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a gusta mâncarea lui chef Sorin Bontea?
Celebrele coaste ale lui Sorin Bontea
Deși nu și-a deschis un restaurant propriu, precum Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea a răspuns totuși cererii publicului și a venit în întâmpinarea celor care își doresc să savureze un preparat pregătit de acesta. După America Express, cheful a făcut un parteneriat cu Asiatic Express Delivery, iar cei dornici au putut încerca mâncarea asiatică pentru care bucătarul este cunoscut.
De asemenea, de ceva timp, Sorin Bontea a bătut palma și cu o platformă de livrări, iar acum celebrele sale coaste sunt disponibile în toată țara. Astfel, doritorii se pot bucura de exemplu de o porție delicioasă de coaste, însoțite de o garnitură și un sos la prețul de 61 de lei.
Așa cum spuneam, meniul este bazat pe coaste, cu diferite arome și garnituri sau gustări, iar prețurile nu sunt unele prea mari. Cel mai ieftin preparat din meniu pornește de la 6 lei, iar cel mai scump ajunge la peste 60 de lei.
„E un vis pe care îl am de mulți ani”
De-a lungul timpului, mulți au fost cei care l-au rugat pe Sorin Bontea să își deschidă propriul restaurant, iar succesul ar fi garantat, însă celebrul chef spune că probabil acest lucru nu o să se întâmple. Acesta consideră că nu are suficient timp pentru a se ocupa de el, așa că asta nu face parte din planurile sale.
Însă, celebrul bucătar visează să își deschidă un mic bar, dar nu în România. Vrea să se retragă în Caraibe, iar acolo să pună pe picioare o mică afacere de care să se ocupe întreaga sa familie.
„Toată lumea mă întreabă de ce nu îmi fac un restaurant aici, dar un restaurant înseamnă să stai acolo de dimineața până seara, iar eu nu am timp. Îmi place televiziunea, mă simt bine.
Dar douăzeci de metri de plajă (n.r. în Caraibe), un băruleț, trei hamace pe acolo, eu să fac creveți, mai un pește, soția să le ia banii… Fiul meu să vândă pe la băruleț și fiica mea pe acolo, la fel. E un vis pe care îl am de mulți ani, înainte de a deveni cunoscut la TV, dar e de actualitate”, declara Sorin Bontea.