În urmă cu ceva timp, Florica Boboi devenea cea de-a doua câștigătoare feminină Chefi la Cuțite. Ea a reușit să își adjudece victoria în cadrul sezonului 10 al show-ului culinar. De atunci, fosta concurentă a evoluat mult, iar acum este la doar un pas de a-și îndeplini unul dintre cele mai mari visuri. Ce face și cu ce se ocupă acum Florica Boboi?
Florica Boboi a pășit timid în platoul Chefi la Cuțite și nu își imagina niciodată că o să fie cea care la final de sezon o să țină în mână trofeul, dar și marele premiu. Soarta a fost, însă, de partea ei, iar românca venită din Franța a reușit să surprindă pe toată lumea. Acum, la ceva timp după ce a devenit câștigătoarea Chefi la Cuțite, Florica Baboi este la un pas de a-și îndeplini cel mai mare vis.
Despre experiența Chefi la Cuțite, Florica Boboi spune că a fost una dintre cele mai intense din viața ei. A pășit în platoul de filmări cu o tonă de emoții și cu zero speranțe. Nu își imagina niciodată că va ajunge așa departe, însă norocul a fost de partea ei, iar măiestria în bucătărie a făcut-o să fie remarcată.
„Eu m-am înscris la Chefi la Cuțite cu gândul că nu o să mă cheme nimeni. Mi-am și zis: Vezi-ți de treabă, nu te sună nimeni! Când am fost sunată, eram așa de fericită! Îmi era frică să gândesc așa departe, la marele premiu! Ca să devii concurent, chiar trebuie să ai habar de gătit și să știi să lucrezi în echipă.
Nu pot descrie emoțiile pe care le-am avut odată ajunsă acolo, pe platou. Parcă visam! Îmi era frică de absolut tot. De jurizare, de faptul că poate nu le place ce gătesc. Aveam multe temeri. Sincer, culinar nu îmi era frică de faptul că o să greșesc. Zic asta fiindcă am mai făcut de o mie de ori preparatul respectiv.
Pasiunea mea de a găti am descoperit-o în timp ce făceam curățenie la un restaurant din Italia. În gândul meu îmi ziceam da oare de ce nu aș putea? Din preparatele pe care le făceam cel mai des la început erau pastele, pastele în tot felul de combinații”, a declarat Florica Boboi, potrivit fanatik.ro.
Atunci când a ajuns în platoul Chefi la Cuțite, Florica Boboi mărturisea că unul dintre cele mai mari visuri ale sale este să își deschidă un restaurant în România. Ei bine, visul a rămas același, dar, mai întâi, Florica face un alt pas important în carieră.
Ea își deschide propriul restaurant, însă în Franța, nu în România. Mai exact, la finalul lunii, câștigătoarea Chefi la Cuțite va avea marea inaugurare a restaurantului de la Paris, însă nu renunță nici la visul de a-și deschide propria afacere și pe meleagurile natale.
„Visul meu de a-mi deschide un restaurant în România este același. Visul acesta rămâne în picioare, doar că acum îmi voi deschide aici, la Paris, un restaurant! Pe 24 septembrie 2023 este marea inaugurare”, a mai spus Florica Boboi.