Carmen Negoita si-a deschis o cofetarie: „Povestea cu mancarea raw a inceput din cauza ca o persoana draga avea probleme”
„Povestea cu mancarea raw, cu preparatele de genul asta a inceput acum ceva timp, cand o persoana foarte draga mie avea o problema serioasa de sanatate”, a spus Carmen pentru Cancan.ro.
Cautam ceva sa poata manca, pentru ca medicii ii scosesera complet carnea din meniu. Si asa am inceput sa citim si sa ne documentam. La un moment dat, mama si sora mea au fost la un curs de gatit raw. Trebuia sa merg si eu, dar nu am ajuns pentru ca eram plecata din tara”.
Totodata, aceasta poveste cum a inceput sa fie atrasa de aceste produse: „Usor, usor a inceput sa imi placa ideea de preparate raw, sunt mai sanatoase, iar gustul e aproape identic cu cel pe care il stim cu totii, de la preparatele clasice. Atunci cand am deschis prima cofetarie, un specialist a venit si a stat cu noi 3 luni. De la el am invatat totul! Nu e deloc simplu sa gatesti raw. Spre exemplu, un tort se face chiar si intr-o zi. Trebuie sa faci straturile, sa le ingheti bine pe rand si tot asa. De aceea, cand facem, facem trei o data. Acasa nu prea gatesc prajituri, nu imi place sa stau in bucatarie si nici nu am timp. Fac mai mult salate si creme. „
CITESTE SI:
Carmen Negoita si-a schimbat din nou look-ul! Are parul mai scurt ca niciodata!
Carmen spune ca a ajuns ca mancarea zilnic astfel de produse: „Acum mananc in proportie de 80% raw. Restul de 20 la suta sunt micile mele placeri, de la care nu ma pot abtine. Spre exemplu, cand merg la Paris, de fiecare data mananc tarte. Am unele pe care le ador!”
Oana Pascaru