”Căpcăuna” Irina Rimes se mută la Vorbește lumea: ”Cât îmi dați?”
Irina Rimes a fost invitată de Adela Popescu și Cove la emisiunea Vorbește lumea, de pe Pro TV, iar artista a povestit cum s-a descurcat la realityshow-ul Masked Singer, unde a fost ”Căpcăunul” și a ajuns chiar în finala câștigată, după cum se știe, de ”Corbul” Mugur Mihăescu. Irina a dezvăluit ce mâncăruri prepară, considerându-se chiar o bună bucătăreasă, iar cei doi prezentatori i-au propus să vină în fiecare dimineață în platoul emisiunii.
Irina Rimes a povestit că a trăit o frumoasă experiență la Masked Singer, mai ales că personajul pe care l-a jucat i se potrivește perfect. ”În patru zile am slăbit trei kilograme! Bine, le-am pus înapoi. Înăuntru e ca într-o saună. Costumul nu era foarte mobil, dar pentru mine nu a fost complicat să joc rolul căpcăunului. Pentru că eu, cu prietenii mei, cu familia mea, eu chiar sunt căpcăunul! Așa sunt eu. Prin acest proiect la care am participat am arătat lumii o parte din mine. Căpcăunul era în lumea lui… Așa sunt eu. Când se vorbea la masă, Jorge, ceilalți, eu eram în lumea mea… Mă bucur că am reușit să fac oamenii să râdă, pe jurați, pe cei din sală”, a spus Irina. (CITEȘTE ȘI: IRINA RIMES, DEZVĂLUIRI CRUDE DIN TRECUTUL EI: ”UN MATIZ RUGINIT ȘI…”)
Rețetele preferate ale Irinei Rimes
A mai dezvăluit că are mult timp liber și se simte chiar foarte, foarte bine. ”Am timp liber să creez muzică. Am grijă de mine, să știți. Mi-e dor doar de concerte, de Vocea României. În izolare am făcut tot felul de mâncăruri, câte două feluri pe zi, deși eram singură în casă. Mi-am exersat stilul de bucătăreasă”, a povestit Irina Rimes, moment în care Adela și Cove i-au propus să vină la ei în studio, în fiecare dimineață, și să le aducă din bucatele făcute. Irina a reacționat imediat, cu umor: ”Vin la voi, depinde cât îmi dați?” Au râs toți, iar cântăreața și-a continuat dezvăluirile. (NU RATA: IRINA RIMES S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL IUBIT CHITARIST. A “TĂBĂRÂT” PESTE EA ÎN MAȘINĂ SĂ O SĂRUTE ȘI…)
A spus că ”borșul roșu, cu sfeclă roșie, și zeama moldovenească cu tăiței”, rețete care-i ies cel mai bine și cu care se mândrește. ”Mai fac friptură cu mămăligă, dar nu friptură de asta ca la voi, când am venit prima dată aici am cerut o friptură și mi-a trântit în farfurie o bucată de carne… La noi e altfel, la cuptor, cu mult sos, pui puiul, iepurele sau ce faci la cuptor, cu ceapă… Sos mult”, a povestit Irina Rimes.