Înainte să moară, Baba Vanga prezis și evenimente legate de anul 2022. Predicțiile sale sunt îngrijorătoare, căci spunea că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război. Când se va termina, de fapt, războiul din Ucraina?
Un site din Rusia, recomandat de agenția rusă de stat RIA Novosti, susține că și clarvăzătoarea bulgară, Baba Vanga, a anunțat când se va încheia războiul: în 2027, când va veni al optulea președinte al Ucrainei. Vă reamintim că, Zelenski este președintele cu numărul șapte.
”În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul”, scrie site-ul rusesc abnews.ru, într-un material rostogolit și de agenția rusă de stat Ria Novosti.
CITEȘTE ȘI: PREVIZIUNILE CUMPLITE FĂCUTE DE BABA VANGA: ”NIMENI NU POATE OPRI RUSIA”
Potrivit site-ului rusesc, una dintre rudele prezicătoarei a vorbit despre faptul că Baba Vanga, care a murit în urmă cu 25 de ani, ar fi avertizat cu privire la un război în Ucraina. Și, deși aceasta nu a oferit o dată exactă pentru sfârșitul războiului, ar fi spus că situația se va stabiliza abia în 2027.
”Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus baba Vanga.
Astfel, abnews.ru aduce aminte că Volodimir Zelenski este abia al 7-lea președinte al Ucrainei de după ruperea din URSS. De asemenea, într-o predicție anterioară publicată de același site rusesc în decembrie 2021, când peste 100.000 de trupe rusești erau deja mobilizate la granița ucraineană, Baba Vanga este citată spunând că nu va exista niciun război mondial în 2022.
Asemenea Babei Vanga, și Nostradamus a făcut previziuni despre Rusia și a făcut referire la România, în catrenul 26 din Centuria V.
”Din Rusia se apropie în masă / Distrugătorul va ruina acel oraş / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”, este catrenul 26 din Centuria V.
Românul Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important „traducător” al profețiilor lui Nostradamus, era de părere că referirea la țara noastră poate fi înțeleasă greșit și că, de fapt, ar fi vorba probabil de o simplă greșeală de ortografie și că acel „Romainie” nu ar fi despre România.