Mulți se întreabă cum arată Crăciunul în casele vedetelor. Ei, bine, CANCAN.RO vă prezintă, imagini și informații delicioase despre meniurile de sărbătoare pe care le-au ales cele mai importante vedete din România cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Curcanul la cuptor, salata de boeuf și sarmalele sunt adevărate vedete în această perioadă și par să fie nelipsite din meniul de sărbătoare a personajelor din lumea mondenă. Indiferent de statutul social, de Crăciun toată lumea pune pe masă cele mai bune preparate culinare, fie că sunt tradiționale, fie că sunt sofisticate.
CANCAN.RO a selectat cele ma interesante meniuri pe care persoanele publice din spațiul autohton le-au ales. Ce au mâncat de Crăciun Dani Oțil, Bianca Drăgușanu, sau Cătălin Scărlătescu, vedeți mai jos!
Așa cum ne-a obișnuit până acum, una dintre cele mai “calificate” vedete de la noi, Bianca Drăgușanu, nu a avea cum să nu abordeze de Crăciun un meniu sofisticat. Pe masa de sărbătoare, vedeta a aliniat cele mai “calificate” bunătăți. Din meniul de sărbătoare nu au lipsit delicatesele culinare. Sala de boeuf și-a găsit locul pe masa Biancăi lângă icrele de calitate superioară.
Cu toate că au petrecut Crăciunul departe de plaiurile mioritice, cel mai nou cuplu din showbiz, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, au avut parte de o masă tipic românească. Împreună cu prietenii lor, cei doi amorezi s-au delectat în însoritul Zanzibar cu bucate ca la mama acasă. Sarmalele și mămăliga au fost vedetele de pe masa de sărbătoare organizată pe plaja din Zanzibar.
Colegul de platou al lui Răzvan Simion pare să fie un împătimit al preparatelor tradiționale. După cum reiese din postările lui Dani Oțil de pe Instagram, de Crăciun, matinalul de la Antena 1 s-a delectat cu tradiționala salată de boeuf preparată de soacră.
Anul acesta, cunoscutul chef de la Antena 1 a ales să petreacă sărbătorile de iarnă într-un loc exotic. Alături de noua parteneră și câțiva prieteni, Cătălin Scărlătescu se bucură de toate plăcerile vieții, în Thailanda.
Astfel că și masa de Crăciun, pentru Cătălin Scărlătescu, cel puțin, anul acesta a arătat total diferit. Simpaticul jurat de la “Chefi la cuțite” a renunțat la cârnați, sarmale și șorici, pentru homari și creveți.
Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute soliste din România. Este mereu ca scoasă din cutie, atent îmbrăcată și machiată, dar acest lucru nu o împiedică să intre și în bucătărie atunci când trebuie. Asta s-a întâmplat și de Crăciun. Lori a făcut gătit o mare friptură pentru masa de Crăciun și nu a ezitat să se laude în social media cu isprava ei. Buna ei prietenă, machieuza Ema Uta a filmat momentul și l-a postat pe instagram.