Bucatarii de la MasterChef iti dau cateva ponturi despre cum ar trebui sa fie micii de 1 Mai

De: Cancan
Publicat: 28/04/2012 | 00:00
Sorin Bontea

Cei trei bucatari de la emisiunea „Masterchef” au fost intrebati care este cea mai buna locatie de petrecere a zilei de 1 Mai, asa ca au facut cateva recomandari, pe baza experientelor lor. „Cand eram tanar, mergeam mereu de 1 mai la munte. Asta ar fi locatia ideala pentru mine, probabil ca si anul acesta vom ajunge la munte daca nu ne vom face alte planuri.

Cat despre mici, mie imi plac cei suculenti, nu vreau sa fie prea uscati. Va dau un pont: puneti paine la prajit pe gratar, apoi puneti carne de mici cruda peste felia de paine, dupa care dati din nou la gratar, cu carnea in jos. Lasati sa se faca carnea. E dementiala!”, recomanda Sorin Bontea, potrivit PRO TV Magazin.

„Cea mai buna locatie pentru 1 mai este, dupa mine, litoralul… ca pe vremuri, cand mergeam la Mamaia si Neptun”, este de parere Catalin Scarlatescu.

Bucatarii de la MasterChef: „Shaorma nu e nociva!” Afla ce cred ei despre mancarea pe care multi romani o iubesc

Sorin Bontea de la „MasterChef” s-a dezbracat de secrete! Vezi care este mancarea lui preferata, dar si cel mai mare defect!