Juratii de la show-ul culinar Mastechef ofera cateva idei despre meniul de 1 Mai muncitoresc.
Cei trei bucatari de la emisiunea „Masterchef” au fost intrebati care este cea mai buna locatie de petrecere a zilei de 1 Mai, asa ca au facut cateva recomandari, pe baza experientelor lor. „Cand eram tanar, mergeam mereu de 1 mai la munte. Asta ar fi locatia ideala pentru mine, probabil ca si anul acesta vom ajunge la munte daca nu ne vom face alte planuri.
Cat despre mici, mie imi plac cei suculenti, nu vreau sa fie prea uscati. Va dau un pont: puneti paine la prajit pe gratar, apoi puneti carne de mici cruda peste felia de paine, dupa care dati din nou la gratar, cu carnea in jos. Lasati sa se faca carnea. E dementiala!”, recomanda Sorin Bontea, potrivit PRO TV Magazin.
„Cea mai buna locatie pentru 1 mai este, dupa mine, litoralul… ca pe vremuri, cand mergeam la Mamaia si Neptun”, este de parere Catalin Scarlatescu.