Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt unii dintre cei mai renumiți bucătari din România. Cei trei se află de multă vreme în atenția publicului și mulți sunt cei care și-ar dori să guste din preparatele lor. Așa că aceștia s-au gândit să își deschidă un restaurant împreună. Cum a pornit această idee și în ce stadiu este?
În anul 2012, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu debutau pe micile ecrane, la Pro TV. Ulterior, a urmat epoca de la Antena 1, iar acum întoarcerea la MasterChef. În tot acest timp, cei trei chefi au căpătat popularitate și au câștigat numeroși fani care și-ar dori să guste preparatele făcute de ei. Așa că aceștia au venit cu o idee neașteptată.
Recent, în cadrul unui podcast, Cătălin Scărlătescu a dat în vileag planul pe care l-a făcut cu Bontea și Dumitrescu. Cum multă lume își dorește să se înfrupte din preparatele lor, aceștia s-au gândit să își deschidă un restaurant împreună.
Deschiderea unui restaurant le-a surâs tuturor, mai ales că fanii lor și-ar dori acest lucru, însă pentru moment acest lucru a rămas la nivelul de idee. Timpul nu le-a permis acestora să aprofundeze subiectul, însă nu este exclus ca în viitor ideea să se transforme în realitate.
„Ba da, a fost odată ideea, dar încă a rămas la stadiul de idee (n.r. să-și deschidă un restaurant toți trei). În bucătărie nu s-a mai inventat nimic de foarte mult timp. Toate inovațiile astea au existat dintotdeauna. Eu am fost în 50 de țări, cel mai des ingredient întâlnit în bucătărie este ceapa”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în podcast-ul realizat de Cătălin Măruță.
De asemenea, Cătălin Scărlătescu a mai punctat că el și colegii săi au stiluri diferite de a găti și ar fi destul de greu ca direcțiile lor distincte să se îmbine într-un singur restaurant. Însă, cei trei chefi au demonstrat că sunt creativi și foarte pricepuți la ceea ce fac așa că sigur ar reuși să fuzioneze în bucătărie.
„Nu există democrație în bucătărie. Îți dau un exemplu. Eu, Dumitrescu și Bontea. Ne dai aceleași ingrediente și ne pui să facem ciorbă de perișoare. Ai să vezi trei ciorbe de perișoare total diferite, dar foarte bune. De la culoare până la ce vrei tu. Un restaurant, ca să fie de succes, trebuie să aibă, în primul rând, constanță”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.
(VEZI ȘI: FLORIN DUMITRESCU, MESAJ SURPRINZĂTOR PENTRU MONA SEGALL! CE I-A TRANSMIS ÎN FAȚA TUTUROR)