Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Bombă la ”Insula Iubirii”, după ce Dany Boy și-a părăsit iubita și s-a cuplat cu ispita! A lăsat-o să plângă în pernă și… A sedus-o, după ce și-a încercat norocul cu altele

Bombă la ”Insula Iubirii”, după ce Dany Boy și-a părăsit iubita și s-a cuplat cu ispita! A lăsat-o să plângă în pernă și… A sedus-o, după ce și-a încercat norocul cu altele

De: Andrei Iovan 31/07/2024 | 23:40

Zilele trecute, CANCAN.RO vă dezvăluia că Maria de la ”Insula Iubirii” a încercat să se cupleze cu ispita Beni, după ce filmările s-au încheiat. Din păcate, lanțul de iubire s-a rupt rapid, iar concurenta a rămas tot singurică. Acum, vă spunem că nici iubitul său, Dany, cu care se iubea de 5 ani, n-a rămas mai prejos! Tănărul a încercat și el o relație cu ispita cu care a stat cel mai mult pe Insulă, iar aseara și-a sărbătorit și ziua împreună cu aceasta.

Deși toți se așteptau ca Maria să rămână ori cu iubitul său, Dany Boy, ori cu ispita Marcel, cu care a socializat cel mai mult de pe Insulă, brașoveanca a bătut la a treia ușă și a încercat să se cupleze cu ispita Beni. S-au vizitat reciproc, Maria a și cunoscut-o pe mama lui Beni, însă chimia n-a fost suficient de puternică, iar relația s-a răcit rapid. Maria a rămas, într-un final, tot singură. Puteți citi toată povestea AICI.

Pe Insulă, Dany Boy a socializat cel mai mult de ispita Mădălina, după cum s-a văzut cu ochiul liber încă din primul episod. Pe măsura ce timpul a trecut, cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați. La polul opus, și Maria a fost din ce în ce mai prietenoasă cu ispita Marcel, însă, după ce filmările s-au încheiat, între ce doi nu s-a concretizat nimic afară. Fiecare a pornit pe drumul său, Maria către Brașov și Marcel înapoi în Tenerife, iar povestea lor a luat sfârșit pentru totdeauna. Ba chiar Marcel și-a făcut și o nouă iubită cu care se afișează nonstop pe rețelele de socializare, semn că a dat-o uitării pe Maria definitiv și irevocabil.

Dany Boy o ține ”caldă” pe ispita Mădălina

Nu putem spune același lucru și despre Dany Boy, însă! După 5 ani alături de Maria și un episod în care acesta ar fi agresat-o fizic, concurentul a decis să dea o șansă relației sale cu… ispita! Sursele spun că, imediat după ce emisiunea din Thailanda a luat sfârșit, Dany a venit la București după Mădălina! Și-a lăsat fosta parteneră la Brașov și a venit la Capitală, în numele iubirii.

CANCAN.RO a aflat că cei doi și-au petrecut câteva săptămâni de vis, însă lucrurile n-au rămas așa pentru mult timp, iar Dany Boy și Mădălina au început să se ciondănească. Ulterior, Dany Boy și-ar fi încercat norocul și cu alte domnișoare, iar Mădălina ar fi rămas să plângă în pernă. Ironia sorții, ispita a fost cea care a rămas cu ochii în soare, iar concurentul a plecat să facă alte cuceriri. În loc să fie cea care ispitește și lasă, Mădălina a ajuns să fie cea lăsată și abandonată. Ba chiar sursele susțin că blondina a suferit la modul serios, dovadă că pe Insulă chiar s-a îndrăgostit de Dany Boy pe bune! Tânărul n-ar fi renunțat însă de tot la Mădălina! I-ar fi dat când una caldă, când una rece ispitei, ca să o țină totuși aproape, în cazul în care vrea să revină la ea.

Și fix așa s-a întâmplat! Deși a mai ”umblat” și pe la alte domnișoare, Dany Boy s-a reîntors de curând în București, la Mădălina. Ba chiar aseară și-a și sărbătorit ziua de naștere alături de ispita care i-a stricat relația de 5 ani. Cei doi au petrecut până în zori într-un club din Centrul Vechi, semn că au mai dat o șansă relației lor. Informațiile uluitoare nu se opresc aici! Cornel a ”comis-o” grav aseară!

Dany Boy a uitat-o pe Maria definitiv, acum petrece cu Mădălina. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Cornel și ispita Maria, seară de pomină în club. Unde e Iustina?!

Dany Boy și ispita Mădălina n-au petrecut singuri, însă! În club au fost și Cornel și Claudiu. Nu știm de ce, însă băieții și-au lăsat iubitele acasă, pe Iustina și Simona, și-au ieșit în club cu… ispitele! Spunem acest lucru pentru că lor li s-au alăturat și Anca Zotoiu și, culmea culmilor, Maria Tebieș. Da, da, ați citit bine! Cornel și Maria ar fi petrecut împreună-n club, de ziua lui Dany!

Deși Iustina, însărcinată încă de pe Insulă, a avut o cădere nervoasă, a plâns și și-a scos inelul de logodnă după ce l-a văzut pe Cornel în preajma Mariei Tebieș, acum, concurentul și ispita ar fi ieșit în club împreună. Nu știm cum a permis Iustina acest lucru, însă imaginile vorbesc de la sine!

Ispita Maria și Cornel, din nou împreună, chiar și după crizele Iustinei. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

În timp ce Claudiu și Cornel au ieșit în Centrul Vechi, Simona și Iustina au fost lăsate acasă. Destul de ciudat, nu? Pare-se, cei doi bărbați au ales să petreacă până în zori de ziua lui Dany Boy, însă fără partenerele lor. În timp ce Dany a ales să fie alături de ispita Mădălina, Claudiu și Cornel au decis să se distreze fără femeile din viața lor. După cum reiese foarte clar din imagini, Maria Tebieș a fost și ea invitată la ziua aniversară, iar ea și Cornel ar fi dat nas în nas.

Suntem extrem de curioși ce părere ar avea Iustina despre marea întâlnire dintre actualul ei soț și ispita Maria, mai ales după crizele pe care le-a făcut când a văzut cât de apropiați erau cei doi pe Insulă. Destul de bizară aceasta întâlnire la ceas de seară, nu credeți? Insărcinata Iustina a fost lăsată acasă, iar Cornel a plecat în club cu băieții și ispitele.

Până una, alta, din imagini putem observa cât de bine s-au distrat cu toții. Atât ispitele Maria și Mădălina, cât și Dany Boy și Cornel, se pare, au avut parte de clipe minunate, mai ales că au ”asezonat” momentele petrecute împreună cu mai mult alcool, după cum vedem cu ochiul liber.

(Nu rata: CORNEL O VA FACE PE IUSTINA SĂ PLÂNGĂ, DIN NOU. APROPIERE ȘI ATINGERI INTERZISE LA INSULA IUBIRII: „AM SIMȚIT CĂ MĂ DOREȘTE”)

Iustina și Simona, lăsate acasă de către partenerii lor. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum e cu totul altă persoană. La 43 de ani, blondina e de nerecunoscut
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost olimpică!” La ce materii îl ajută pe fiul solistului?
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi furtuni
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc la bani pentru ele
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc...
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub...
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit despre relația amoroasă. ”Sunt împlinită”
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit...
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie va fi îmbelșugată pentru ei
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie...
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată în afaceri
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată...
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut ce se ascundea printe jucării
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă...
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri,...
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie. Te bucuri de hoteluri cu condiții bune și multe locuri de vizitat
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie....
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică odihna
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică...
De ce nu își dorește Andreea Bălan „cu ardoare” să se recăsătorească. Ce planuri are cu Victor Cornea
De ce nu își dorește Andreea Bălan „cu ardoare” să se recăsătorească. Ce planuri are...
×