Experiența trăită de un turist român la un restaurant din Neos Marmaras, Grecia, l-a lăsat cu un gust amar. Bogdan din Ploiești a mers, alături de cei dragi, în concediu în insulele elene. De altfel, pe perioada șederii lor în Grecia, au servit masa la diverse localuri. Unul dintre ele, însă, nu a fost pe placul lor, iar motivele le-a expus chiar turistul, într-un grup pe rețelele de socializare. Totodată, a comandat souvlaki, iar preparatul care i-a fost servit nu a fost cel la care se aștepta. Detaliile se regăsesc mai jos, în articol.
Bogdan din Ploiești a mers în Grecia, în vacanță, alături de cei dragi. Într-una dintre zile, aceștia au dorit să servească masa la un restaurant din Neos Marmaras. Au intrat în local, au privit meniul și apoi au comunicat unuia dintre angajații localului ceea ce își doresc. Inițial, fiind vorba despre două familii, au dorit să existe două note de plată. Dar acest aspect nu a fost posibil.
Apoi, le-a spus angajatului ce preparate doresc să servească. Dintre cele șase feluri de mâncare, care au fost alese din meniu, doar două erau disponibile. De altfel, turistul român susține că angajatul ar fi avut o atitudine agresivă față de ei, în tot acest timp. În cele din urmă, le-a fost servită mâncarea, însă și la acest capitol au avut parte de o situație neplăcută. Așa cum se poate observa în imaginea de mai jos, turistul și-a comandat souvlaki. Însă, preparatul nu a fost servit corespunzător! Deși părea gătit pe exterior, în interior carnea era crudă.
Despre experiența aceasta a scris chiar turistul, într-un grup de pe Facebook.
„Experiență neplacută. Am fost acum câteva zile la un restaurant în Neos Marmaras și am avut parte de o experiență extrem de neplăcută. O povestesc pe scurt, poate ajută și pe alții:
– de la început de când am cerut 2 note separate (eram 2 familii), domnul în vârstă care ne-a luat comanda a început să dea ochii peste cap și să spună că nu se poate, că “voi românii tot timpul vreți note separate și asta e o mare problemă pentru restaurant”.
– am încercat să trecem peste moment, nu am mai vrut note separate, doar mâncare. Din cele 6 feluri de mâncare pe care le-am ales din meniu, au avut doar 2. Iarăși a început pe un ton foarte nervos să ne spună că nu mai au nimic gătit, ci doar grătar sau ce prăjesc pe loc, că au avut 300 de persoane… asta în condițiile în care era miercuri la ora 20.
– nu am putut înțelege atitudinea agresivă și nervoasă a respectivului domn, în condițiile în care noi am fost foarte politicoși și înțelegători tot timpul.
– mâncarea a fost ok, nimic deosebit. Frigăruile (souvlaki), în schimb, nu au putut fi mâncate, exteriorul era gătit, dar în interior erau crude complet, după cum se poate vedea în fotografie.
În concluzie, evitați pe cât posibil, există atât de multe locuri unde puteți mânca bine, fără să fiți jigniți”, este mesajul postat de un turist român, într-un grup de Facebook.
Sursă foto: Facebook