Gabi Balint Si Miodrag Belodedici au petrecut o seara ca baieTii in restaurantul lor preferat, Nada Mas, cu specific spaniol, Si n-au rezistat tentaTiei de a da o tura prin bucatarie, pentru a vedea personal cum se prepara carnea de vita adusa tocmai din Tara Bascilor.
PasionaTi de fotbal Si de preparatele tradiTionale din Spania, unde au petrecut mulTi ani in timpul carierei fotbalistice, Gabi Balint Si Miodrag Belodedici au petrecut o seara de zile mari, joi, la restaurantul Nada Mas. Dupa ce au gustat cateva dintre specialitaTile localului, precum carnaciorii de casa Si fasolea neagra, cu ceapa Si ardei iute, cei doi au facut o incursiune in bucatarie, pentru a lua cateva lecTii de la bucatarul spaniol. „Venim aici de multa vreme. Mama, ce buna e Si cum miroase carnea asta!”, a exclamat Gabi Balint, dupa ce a taiat personal cateva bucaTi din halcile de vita aduse de la o fabrica de renume din Tara Bascilor.