Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Avem detalii fabuloase din mega-scandalul de hărțuire izbucnit în TVR! Nadine Vlădescu l-a terorizat pe Marian Olaianos! A vrut în patul lui cu forța! L-a urmărit și la toaletă

Avem detalii fabuloase din mega-scandalul de hărțuire izbucnit în TVR! Nadine Vlădescu l-a terorizat pe Marian Olaianos! A vrut în patul lui cu forța! L-a urmărit și la toaletă

De: Andrei Iovan 02/09/2024 | 23:40

E fabulos ce veți citi în rândurile care, în scurt timp, vor începe să curgă! Sunt detalii neștiute până acum din mega-scandalul care nu face deloc cinste Televiziunii Române! Este vorba despre conflictul dintre Marian Olaianos și Nadine Vlădescu, în urma căruia primul a fost demis. Decizie care a pus, la acel moment, multe semne de întrebare, după felul în care s-au desfășurat evenimentele. Sursele CANCAN.RO din redacția sport a TVR au făcut, acum, dezvăluiri uluitoare! Cum l-a pândit Nadine pe Marian, cum a urcat în mașina lui, cum i s-a strecurat în birou. Și multe altele, până la demiterea cu ușile închise! Avem toată povestea, în exclusivitate.

Marian Olaianos era concediat din TVR în urmă cu aproximativ un an, după ce Comisia de Disciplină a instituției a analizat sumar un dosar stufos, ale cărui pagini ar fi trebuit să fie, de fapt, pline cu disperarea unui bărbat biciuit psihic de o femeie care musai s-a vrut în patul lui. Bine, veți descoperi, imediat, că l-a vrut chiar în biroul lui. 😱

Marian Olaianos a trăit un calvar la TVR, unde colega lui i-a făcut zile fripte

Acuzat că a abuzat-o fizic, Olaianos a desființat Comisia TVR în instanță

Că a abuzat-o fizic pe Nadine a fost acuzat Marian Olaianos, doar că în decizia de concediere sunt numai câteva pagini referitoare la gestul în sine, care a fost doar o împingere, conform procesului verbal întocmit de comisia TVR. A fost, în schimb, pus la zid pentru că a subminat politica editorială a instituției, că nu a vrut să o ajute pe Nadine să facă niște emisiuni, asta în condițiile în care jurnalistul nu avea nicio relație de subordonare cu ea și nici nu a primit vreun ordin verbal sau scris de la șefi. Totuși, în cele 18 pagini este scris negru pe alb că a subminat politica TVR.

(CITEȘTE ȘI: Nadine Vladescu, prezentatoarea de la TVR, trimisă la psihiatrie! S-a ales cu brățară la picior, după ce a terorizat doi bărbați! A vrut să seducă un medic, la restaurant, de față cu soția)

A urmat un proces, pentru că Olaianos a atacat decizia în instantă. Un proces câștigat pe fond, cu un apel care urmează în octombrie, anul acesta. Nu mai puțin de 10 puncte de ilegalitate în decizia de concediere au găsit avocații lui Olaianos, iar judecătorii s-au oprit la primele două, de ajuns și unul ar fi fost: primul punct, în care se spune că a fost dat afară pentru ceva ce nu a făcut, al doilea, că i-a fost încălcat, repetat, dreptul la apărare.

Nadine Vlădescu l-a acuzat pe Marian Olaianos ca a abuzat-o fizic

Nadine Vlădescu i-a făcut propunerea incendiară direct!

Dar să trecem acum la fabuloasele momente pe care Marian Olaianos le-a trăit! Țineți-vă bine!

Totul ar fi plecat de la un ”atac” fără ocoliș. Nadine a venit, direct, la Marian Olaianos și i-a făcut cea mai incendiară propunere, de fapt, nu ar fi fost propunere, ci visul ei. A fost refuzată! Doar că femeia nici că s-a oprit. A urmat tentativa de convingere, care se confundă, la un moment dat, cu hărțuirea. Olaianos a refuzat-o constant, a blocat-o, de câteva ori, pe telefon, că și acolo ar fi curs gârlă rugămințile. Da de unde scăpare! Se trezea cu ea în birou, cerând justificări! Apoi, o încerca pe partea profesională, că sunt niște proiecte ale ei și doar cu ajutorul lui Marian reușita era garantată. Olaianos nu a ”mușcat”. Refuzul a fost, mereu, categoric.

Și, atunci, Nadine s-a dus, așa cum o făcuse la început, direct în subiect. I-a dat adresa, strada, blocul, apartamentul, acolo unde ea era pregătită pentru marea partidă de… Nicio șansă. Dar Nadine e temerară!

Nadine Vlădescu
Nadine Vlădescu are nu mai puțin de patru emisiuni la TVR (Foto: Facebook)

S-a dus după Olaianos și la toaletă

Pe 17 octombrie anul trecut, Olaianos a evitat-o, a parcat mașina în televiziune, dar într-un alt loc, ca să nu vadă unde e. Dar ea a apărut. În acea zi, el avea de montat o emisiune. A primit mesaj de la ea, l-a chemat, disperată. Chipurile, numai la el era soluția! Nu a băgat-o în seamă, s-a dus să-și facă treaba, cu un coleg de la montaj. Dar n-a trecut culoarul! Acolo l-a oprit, el, disperat, a încercat s-o fenteze, invocând că se duce la masă. A scăpat. Doar pentru 20 de minute, pentru că, la întoarcere, acolo a găsit-o, cu ochii ca de vultur. Și s-a dus peste el și la montaj. A scos-o de câteva ori de acolo, sub privirile colegilor. A spus că, dacă o umilește, va scăpa de ea! Da de unde!

După două ore de stres, de teroare, în care l-a urmărit chiar și la baie, Olaianos a ”tulit-o” din TVR. S-a dus către mașina lui ”palmată”, undeva, în parcare și a vrut să plece. Apăruse!! L-a urmărit și a urcat în mașină, pe bancheta din spate. Și nici că a vrut să coboare, în ciuda insistențelor lui Marian, dar în amuzamentul unor colegi aflați în zonă. Circul a durat minute bune. Ea se dădea jos, Marian voia să plece, dar… Nadine era, din nou, în mașină!

(NU RATA: Povestea anului se derulează într-un celebru oraș din Moldova! Ofițerul stării civile, o femeie, i-a căzut cu tronc și… I-a cununat, apoi s-a culcat cu mirele!)

Nu a putut pleca. S-a întors în TVR, cu Nadine după el. Prezentatoarea l-a amenințat, iar atunci Marian s-a întors, a luat-o de umeri și a lipit-o de zid, după care a vrut să plece. Dar ea…tot după el! Și avea, până la urmă, să plece cu el, cu mașina. S-o lase acasă. Asta și-a zis în gând realizatorul emisiunii Replay, că poate așa scapă. Ceea ce s-a întâmplat.

Și-a uitat telefonul în mașina lui. Pe REC!

Marian S-a întors la TVR, unde a povestit isprava colegilor. Doar că, stupoare! Nadine Vlădescu a apărut în ușă! Motivul? Își uitase, chipurile, telefonul la el în mașină! S-a dus cineva cu ea, nu Olaianos, telefonul era acolo, într-adevăr. Pe REC…

Nu se sfârșise, însă, tragi-comedia! Marian Olaianos s-a trezit cu ea în biroul lui! Își aranjase hainele, își pusese laptop-ul și a vrut să și tragă ușa după ea. Cu Marian acolo. Nu s-a întâmplat nimic, a dat-o afară.

(CITEȘTE ȘI: Amantlâc BOMBĂ în showbizul românesc! S-au sărutat pasional în miezul zilei + Prima reacție a soțului încornorat)

Seara, i-a dat mesaj. I-a vorbit de armonie între oameni! Apoi, zilele următoare, ar fi început să-l șantajeze pe Olaianos. L-a amenințat cu o plângere!

Marian Olaianos, realizatorul emisiunii Replay, a câștigat procesul cu TVR

Marian Olaianos, ”executat” pe față!

Și, totuși, în noiembrie, Olaianos era chemat de Mircea Duca, șeful de la juridic, în birou la el. Mai era cu cineva acolo, Silviu Gologan, șeful de personal. I s-a transmis, atunci, că ar fi bine să-și dea demisia, pentru că, oricum, va fi dat afară. Marian a întrebat care sunt motivele, iar răspunsul a sunat sec: acuzat că a lovit-o pe Nadine Vlădescu! În van le-a explicat jurnalistul cum au stat lucrurile, de fapt, că nu a lovit-o, ci doar a împins-o, dar totul venind după o lună și jumătate în care a fost hărțuit! Și în zadar le-a pus celor doi la dispoziție toate mesajele pe care Nadine i le trimisese, în acea perioadă. Cei doi, care l-au ascultat, au încercat să facă dreptate, doar că de sus li s-a spus PAS! Și Marian Olaianos a rămas DEMIS!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Polonia cere europenilor să nu le mai plătească alocaţii sociale bărbaţilor ucraineni refugiați, pentru că nu merg la război
Polonia cere europenilor să nu le mai plătească alocaţii sociale bărbaţilor ucraineni refugiați, pentru că...
VIDEO Noi imagini șocante din Chișinău: oamenii au fost luați de viituri în plină stradă
VIDEO Noi imagini șocante din Chișinău: oamenii au fost luați de viituri în plină stradă
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom revedea” Părinții tinerei așteaptă ca trupul neînsuflețit al Denisei să ajungă în România
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom...
Ți se rupe sufletul în două! Locuitorii din Galați au pierdut totul în fața viiturilor apocaliptice și plâng în fața pagubelor:
Ți se rupe sufletul în două! Locuitorii din Galați au pierdut totul în fața viiturilor...
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat?...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
LIVE TEXT. Codul roşu de inundaţii, prelungit în Galaţi pană luni / Bilanţul dezastrului: 4 morţi, doi dispăruţi, sute de oameni evacuaţi, mii de case distruse
LIVE TEXT. Codul roşu de inundaţii, prelungit în Galaţi pană luni / Bilanţul dezastrului: 4...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
O peșteră din Franța RĂSTOARNĂ tot ce s-a știut despre oameni
O peșteră din Franța RĂSTOARNĂ tot ce s-a știut despre oameni
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Comuna din România mai bogată decât stațiunile Sinaia și Predeal. E mult peste alte municipii și orașe. Puțini au auzit de ea
Comuna din România mai bogată decât stațiunile Sinaia și Predeal. E mult peste alte municipii...
Ingredientul ieftin care reduce colesterolul. Mulți îl au în bucătărie și nu știu ce proprietate uimitoare are. Costă doar 3.89 de lei în supermarketuri
Ingredientul ieftin care reduce colesterolul. Mulți îl au în bucătărie și nu știu ce proprietate...
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Din păcate, veşti triste despre Marian Râlea, "Magicianul" care ne-a luminat copilăria
Din păcate, veşti triste despre Marian Râlea, "Magicianul" care ne-a luminat copilăria
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun experţii: „Ar fi o escaladare dramatică a conflictului”
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun...
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
Secretul lui Celentano din Las Fierbinți. Cum a slăbit 23 de kilograme
Secretul lui Celentano din Las Fierbinți. Cum a slăbit 23 de kilograme
Cât costă o ședință de 2 ore de meditații la matematică, în București, acum, în septembrie 2024
Cât costă o ședință de 2 ore de meditații la matematică, în București, acum, în...
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: Suntem devastați
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele:...
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile...
Cum a aflat Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România, adevărul despre tatăl ei la vârsta de 19 ani
Cum a aflat Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România, adevărul despre tatăl...
Meteorologii Accuweather au anunțat când vine iarna în București. Temperaturile scad sub 0 grade
Meteorologii Accuweather au anunțat când vine iarna în București. Temperaturile scad sub 0 grade
Fabrica din România care sparge toate exporturile. Produsele sunt de cea mai bună calitate, iar străinii din toată lumea sunt înnebuniți să le cumpere
Fabrica din România care sparge toate exporturile. Produsele sunt de cea mai bună calitate, iar...
Alex Dobrescu spune că simte dorul fiicei sale cu Cristina Cioran. De ce nu se poate apropia de fetiță
Alex Dobrescu spune că simte dorul fiicei sale cu Cristina Cioran. De ce nu se...
×