Adriana Bahmuteanu a marturisit ca ea face o pasca speciala de Paste, fara aluat.
„Astazi o sa vedeti retetea mea de pasca, fara aluat. E o reteta dietetica. E foarte simpla. Aluatul ingrasa si eu mi-am specializat reteta. Avem nevoie de 10 oua, 1 kilogram de branza de vaci grasa, 1 kilogram de smantana si stafide”, a marturisit Adriana, pentru Antena 1.
Bahmu spune ca aceasta este cea mai buna reteta de pasca deoarece nu ii place aluatul: „Spargem ouale, le batem bine. Secretul este sa bateti foarte bine ouale inainte. Adaugam smantana grasa si branza. O sa punem si stafidele, eu le pun la inmuiat in apa. Si o sa pastrez pentru final putine stafide pentru a orna prajitura. Adaugam zahar vanilat, eu pun cam 10-15 pliculete la aceasta cantitate. Amestecam totul bine, cu lingura, pentru a nu se strivi stafidele. Putem sa mai putem si o lingura de miere, in caz ca nu este destul de dulce. Am doua tigai, pun compozitia in ele si le introduc la cuptor si o lasam cam 30-40 de minute. Cuptorul este incins la 200 de grade. Inca un secret este sa stropiti cu putin lapte prajitura dupa ce o scoateti de la cuptor”.
Ionut Chiperi