Andreea Marin reușește să se mențină într-o formă de milioane, la vârsta de 48 de ani. Prezentatoarea TV a divulgat, recent, un mic secret pe care îl are, atunci când vine vorba despre o siluetă perfectă. Iată mai jos, în articol, rețeta alternativă a Andreei Marin pentru pâine fără carbohidrați! Folosește un ingredient sănătos, care nu îngrașă!
Pe rețelele de socializare, Andreea Marin a împărtășit cu prietenii virtuali o rețetă tocmai bună pentru cei care doresc să mănânce pâine, dar evită să se îngrașe. Bruneta a mărturisit că, în timpul dietei, consumă acest preparat, foarte ușor de făcut.
Mai cu seamă, este vorba despre rețeta alternativă a Andreei Marin pentru pâine fără carbohidrați. Alimentul se poate prepara rapid în casă și nu necesită multe ingrediente. Micul „secret” constă, de fapt, în utilizarea ouălor. Mai jos, regăsiți rețeta.
„Pâinica promisă de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar cinci minute! Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută în casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi)”, se arată în prima parte a postării.
Andreea Marin a postat care sunt ingredientele necesare unei astfel de rețete pentru pâine fără carbohidrați. În acest sens, prezentatoarea TV utilizează următoarele elemente:
– 65 de grame de făină de migdale (3 linguri cu vârf);
– 2 ouă întregi;
– 2 linguri de unt topit;
– o linguriță de praf de copt;
– sare după gust;
– semințe și condimente (chimion, ceapă uscată, piper, praf de usturoi, semințe de in și susan).
De asemenea, în condițiile în care dorești ca pâinea să se transforme într-un desert fără zahăr, atunci Andreea Marin recomandă să adaugi picături de stevie. Este un înlocuitor excelent al zahărului.
„Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de stevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove”, a continuat Andreea Marin.
În continuare, rețeta alternativă a Andreei Marin pentru pâine fără carbohidrați are și un mod de preparare. Ingredientele se amestecă într-un vas, apoi se introduce în cuptorul cu microunde pentru 3 minute. Este simplu și ușor, pentru că nu necesită timp de coacere. Pâinea fără carbohidrați poate fi consumată în combinație cu alte preparate. A oferit și câteva exemple.
„Amesteci totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți să mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.
E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților.
Adaug mereu salate, legume, supe, ciorbe, ceai. Evit doar ce conține carbohidrați rafinaţi și zahăr, inclusiv fructele prea bogate în zaharuri, în rest am libertate, dar nu pot mânca oricum mult, organismul se reglează tare bine și nu îmi cere prea mult”, se mai arată în postare, pe Facebook.
Sursă foto: captură video YouTube (podcast)