Ar participa Chef Foa la „Survivor România”? Juratul de la „MasterChef” a fost în Dominicană, de Paște, pentru a le găti concurenților
Anul acesta, Chef Foa (39 de ani) le-a făcut o surpriză de proporții concurenților de la „Survivor România”. Acesta a venit și le-a gătit preparate delicioase, în preajma Paștelui. Însă, ar participa Chef Foa în competiția din Republica Dominicană?
În preajma Sărbătorilor Pascale, Chef Foa le-a făcut o surpriză frumoasă concurenților de la „Survivor România” 2022. Acesta le-a pregătit preparate delicioase. Chiar în jungla din Republica Dominicană, cei 12 concurenți care se aflau la momentul respectiv în competiție s-au bucurat de o masă pe cinste. Juratul de la „MasterChef” mărturisea atunci: ”Sunt ferm convins că masa de Paște o să le pice atât de bine, o să îi trimită în amintiri, o să le meargă la suflet”.
Citește și JURATUL MASTERCHEF NU UITĂ DE UNDE A PLECAT. CE SACRIFICII A FĂCUT CHEF FOA CA SĂ FIE ÎN „TREND”
Ar participa Chef Foa la „Survivor România”?
Însă, ar participa Chef Foa la „Survivor România”? Acesta a mărturisit faptul că este o competiție dură, un show care presupune o serie de provocări și sacrificii. Mai mult decât atât, Chef Foa s-a gândit la posibilitatea de a participa într-o astfel de emisiune și, de asemenea, mărturisea că la o asemenea competiție în junglă ai fi nevoit să renunți și la vicii.
Pe de altă parte, bucătarul se bucură de viața pe care o are în țară. Chef Foa este căsătorit și are doi copii. În prezent, acesta este jurat în cadrul emisiunii „MasterChef România” de la Pro TV.
Cine este Florin Scripcă, celebrul Chef Foa
Florin Scripcă i-a avut mereu pe cei din familie alături, aceștia încurajându-l să meargă pe drumul ales de el, bucătăria. Și cei doi frați ai lui au aceeași pasiune, gătitul, doar că nu sunt atât de cunoscuți. Chef Foa, născut la 22 august 1982, și-a făcut ucenicia la Londra și prima dată a lucrat într-un restaurant italian. S-a angajat chiar la compania de catering a faimosului Jamie Olivier. Florin a lucrat și într-un pub, dar nu de orice fel, ci unul cu o stea Michelin.
Chef Foa a știut că practica nu va fi totul, motiv pentru care a dat o mare atenție pregătirii profesionale. A studiat în Anglia, Franța, Italia. S-a întors apoi în România, unde și-a deschis o afacere. Florin a moștenit talentul organizatoric de la mamă, iar curiozitatea și curajul de a experimenta, de la tatăl lui.
Sursă foto: capturi video Pro TV