Anuntul facut de Gabriela Cristea pe Facebook in urma cu putin timp: „M-am…”
De cand a divortat de Marcel Toader, Gabriela Cristea pare ca a renascut. Este mereu cu zambetul pe buze si se bucura de viata la intensitate maxima. In plus, vedeta a inceput sa vorbeasca extrem de deschis despre orice subiect care are legatura cu „dragostea”.
Gabriela Cristea a marturisit cu putin timp in urma ca este important sa te simti bine alaturi de persoana iubita, chiar daca unii si altii comenteaza. “Am fost stralucitoare sau am gafat pe covorul rosu. Important este ca m-am simtit speciala la bratul iubitului meu.”
Gabriela Cristea pare foarte indragostita de partenerul ei, Tavi Clonda cu care are o frumoasa relatie de mai bine de 7 luni. Dupa divortul de Marcel Toader, prezentatoarea tv si-a revenit destul de repede si cariera ei merge foarte bine. Chiar daca corpul ei a suferit usor modificari, Gabriela Cristea pare sa nu tina cont de kilogramele in plus atat timp cat se afla in compania iubitului ei .
Tatal Gabrielei Cristea mananca untura pe paine
A avut o viata buna, instarita, dar moartea sotiei sale, Didina, l-a pus la pamant. Toti banii pe care-I avea pusi la saltea i-a cheltuit pentru toate cele necesare inmormantarii femeii. A cumparat vase scumpe, haine de cea mai buna calitate, mancare fina.
“N-am facut deloc economie, pentru ca Didina mea merita tot ce era mai bun. Nu regret nici macar un leu chletuit pentru ea”, ne-a spus barbatul. In plus, Eugeniu a ridicat si un monument funerat in cinstea sotiei sale, din marmura, care l-a costat zece de mii de euro. A cheltuit toate economiile, gandundu-se ca nu are ce sa faca cu banii, ramas singur. Iata, insa, ca acum a ajuns la fundul sacului si strange cureaua pentru orice. Pentru a se ajunge cu banii, mananca si untura pe paine, iar regimul alimentar pe care i l-au recomandat medicii este doar un vis pentru el. “Nu-mi permit sa mananc ce mi-au zis doctorii. Carnea este scumpa, fructele si legumele la fel”, ne-a mai spus Eugeniu Cristea.
A.C.M.