Andrew ”Cobra” Tate, unul dintre cei doi frați arhicunoscuți în lumea ”bună” a Capitalei, datorită opulenței pe care o afișează, pare că nu dă ”nici doi bani”, așa cum spune o veche vorbă autohtonă, pe autoritățile din România.
Pe Tik Tok, acesta a apărut vorbind despre Poliția Română și despre cât de inefiecientă este aceasta. Ba mai mult decât atât, ”Cobra” nu s-a sfiit să folosească cuvinte defăimătoare la adresa autorităților din țara în care locuiește de ani buni, acesta fiind foarte rerlaxat atunci când spunea că ”Poliția Română este o glumă”.
”Poliția Română este o glumă! Poliţiştiii conduc maşini marca Dacia, care costă 4000 de euro atunci când sunt noi! Nu te-ar putea urmări nici dacă ar încerca! L-am întrebat pe un poliţist care mă oprise, în timp ce conduceam maşina mea, un Lamborghini. Urmăriţi pe cineva, vreodată? În America și în Anglia asta se întâmpla mereu. Iar raspunsul a fost că doar dau drumul la lumini și oamenii opresc!”, spune Andrew ”Cobra” Tate într-un video postat pe rețeaua de socializare.
@admiral_tate Romanian Police Don’t Mess Around #police #tate #andrewtate #cobratate #romania ♬ eredeti hang – Adm. Emory Andrew Tate III
Andrew Tate nu este la prima ”răfuială” cu autoritățile, probabil de aici idee de ”răzbunare” și de a defăima Poliția Română. În urmă cu ceva timp, Andrew “Cobra” Tate a fost prins pe picior greșit de un echipaj de la “Rutieră”, pe raza comunei Băiculești, județul Argeș. Aflat la volanul unui Porsche, englezul “zbura” cu 138 km/h, depășind cu mult limita de viteză admisă. A fost sancționat cu 1.305 lei (nouă puncte amendă) și s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.
Simțindu-se, probabil, jignit că polițiștii au avut tupeul să-l pedepsească, Andrew “Cobra” Tate a cerut, la Judecătoria Curtea de Argeș, anularea procesului verbal și înlocuirea amenzii contravenționale cu un avertisment. Totul în condițiile în care a depășit cu 88 km/h viteza legală maximă admisă pe respectivul sector de drum.
Magistrații nu s-au lăsat, însă, impresionați de demersul lui Andrew Tate și au luat decizia de a-i respinge plângerea.
În primă fază, judecătorii au stabilit că viteza cu care se deplasa Andrew Tate a fost înregistrată cu un aparat profesional, care nu poate oferi erori.
“Înregistrarea vitezei de deplasare s-a realizat cu un mijloc tehnic certificat și verificat metrologic, care nu prezintă nicio marjă de eroare, așa cum rezultă din buletinul de verificare metrologică (fila 25).
Instanța reține că, din coroborarea probelor administrate în cauză, rezultă că nu există motive de nulitate care să poată fi analizate din oficiu, iar aspectele invocate de petent nu au fost dovedite, situația concretă analizată ducând la concluzia că viteza reținută în sarcina contravenientului a fost corect și exact stabilită”, se arată în motivare.